Instagram logotyp
Visa sidor för...

ATT STUDERA PÅ CAMPUS VÄRNAMO:

På Campus Värnamo är kontakten nära mellan student, personal och arbetsgivare. Du försvinner aldrig i mängden och tillsammans med dig lägger vi stor vikt vid din personliga utveckling under studietiden. Förutom yrkeskunskaper har arbetsgivare fler förväntningar och krav på sina anställda såsom flexibilitet, ansvarstagande och samarbetsförmåga. På Campus Värnamo är därför coachning, både individuellt och i grupp, en medveten satsning för att öka din anställningsbarhet. Vi erbjuder även stödinsatser för studenter med funktionsvariation.

Här hittar du information och länkar som underlättar i dina studier på Campus Värnamo.  Information för dig som läser på distans finns under distansstudier och distanstentamen.

Ditt Värnamolänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster är en del av Värnamo Näringsliv AB och verkar för att nyinflyttade ska trivas och utvecklas i Värnamo. Om du har frågor eller funderingar kring din nya hemstad så svarar de gärna på dessa.

De flesta av våra utbildningar varvar teori med praktik ute på arbetsplatser. Förutom praktisk erfarenhet och branschvana ger det kontakter och möjligheter till framtida anställning. Vårt samarbete med näringslivet och den offentliga sektorn gör att vi vet vad arbetsmarknaden efterfrågar och kan anpassa utbildningarna efter deras behov.

Studentbostäder, stadskärnan och bra kommunikationer finns på några minuters gångavstånd. I november 2013 flyttade vi in i totalrenoverade lokaler på Gummifabriken i Värnamo.länk till annan webbplats Idag är huset fyllt av spännande möten och kulturaktiviteter med biostad, framträdanden på livescen, bibliotek i flera plan, en mysig restaurang, ett auditorium med olika typer av föreställningar och ett ännu större Teknikcenter.

Sidansvarig: Cinna Adanko