Instagram logotyp
Visa sidor för...

NYHET:

2015-02-25

Campus Värnamo på SYO-dagen i Jönköping

Tisdagen den 25 februari på Erik Dahlbergsgymnasiet i Jönköping. Mässan är öppen för elever från kl 9-15.

SYO-dagen ger Campus Värnamo en unik möjlighet att under en dag och på en plats nå ca 2000 avgångselever från gymnasier i Jönköpingsregionen. 

SYO-dagen i Jönköping är landets fjärde största mässa för avgångselever i gymnasieskolan med inriktning på studie- och yrkesvägledning.

Campus Värnamo tror på en kort väg från utbildning till jobb. Därför är våra högskole- och yrkeshögskoleutbildningar ofta 2 år. Vi varvar teori med praktik och har företagsförlagda kurser på våra 120 partnerföretag. Dessutom är utbildningarna framtagna på efterfrågan av näringslivet. Det innebär att våra studenter blir väl mottagna på arbetsmarknaden. 

På Campus Värnamo försvinner ingen i mängden. Det är nära mellan studenter och personal. Vi satsar dessutom extra på den individuella utvecklingen genom en studentcoach. Våra lokaler i Gummifabriken – den kreativa mötesplatsen – ligger ett stenkast från centrum. Detta i kombination med bra kommunikationer och gott om studentbostäder, ger förutsättningar för ett bekvämt studentliv.