Instagram logotyp
Visa sidor för...

NYHET:

2016-09-12

Branschdag - Hållbart byggande och renovering

Hur kan socialt hållbar renovering genomföras? Hur kan vi bygga smart och hållbart med materialen glas och trä? Vad kan vi lära av lokala projekt inom hållbart byggande? Det är några av frågorna som får svar under branschdagen för bygg- och fastighetsbranschen den 12 september på Spira i Jönköping

Välkommen till Campus Värnamos branschdag för bygg- och fastighetsbranschen den 12 september. Temat på seminarierna den här gången är hållbart byggande och renovering. Du ges också möjlighet att träffa kollegor i branschen.

Nytt för i år är att vi genomför branschdagen på Spira i Jönköping under arrangemanget Plusenergiform i samarbete med Energikontor Norra Småland. Plusenergiforum är Energikontor Norra Smålands konferens som riktar sig till yrkesverksamma och beslutsfattare inom energiområdet och är en del av Klimatveckan i Jönköping.

Datum: 12 september 2016, kl 13-16

Plats: Kulturhuset Spira, Jönköping

Program:

Lokalt hållbart byggande - Johnny Grauengaard och Jörgen Hurtig, bsv arkitekter & ingenjörer AB visar på goda exempel och delar med sig av erfarenheter

Smart och hållbart byggande med glas och trä - Projekt och erfarenheter om hållbart byggande med glas och trä. Johan Palm, från innovationsmiljön Smart Housing Småland.

Socialt hållbart byggande och renovering - Andreas Schönström, Malmö stad, Olof Andersson, Trianon AB berättar om Bygga-om-dialogen på i bostadsområdet Vårsången där boende engagerats i renoveringen av området.

NYHET - flera intressanta pass om solceller under temat hållbart byggande och renovering. Läs mer mer om hela programmet under Plusenergiforum >>länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Kostnad: 595 kr/deltagare inkl lunch och fika samt att du får ta del av hela programmet under Plusenergiforumlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Anmälan: Via hemsidan för Plusenergiforum senast 5 september.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Frågor besvaras av Niclas Stensson, niclas.v.stensson@varnamo.se, 0370-377924