Instagram logotyp
Visa sidor för...

PARTNERSKAP:

2018-12-11

Nytt digitalt kompetenscentrum -
Inspiration och workshop

Hur stödjs utvecklingen på bästa sätt inom digitalisering hos små och medelstora företag?

Den 11 december kl 14.00 välkomnas små och medelstora företag, branschorganisationer m.fl. till inspiration om förändrande köpbeteenden och digitaliseringens påverkan samt workshop med syfte att få idéer och uppslag till utvecklingen av Digitalt kompetenscentrum vid Jönköping University. Anmäl dig idag, dock senast 5 december.

Målgrupp
Små och medelstora företag, branschorganisationer, näringslivsbolag m.fl.

Datum och plats
11 december kl. 14.00-17.00. Vi håller till i Teknikcenter på plan två i Gummifabriken i Värnamo.

Program

  • Inspiration – Möt Björn Nilson från Salient Partner som vänder den digitala transformationens hot till möjligheter. Björn utmanar oss att tänka utifrån-och-in med det förändrade köpbeteendet som utgångspunkt. Med 20 års erfarenhet från förändringsprojekt och som lärare på IHM Business School och Medieinstitutet delar han med sig av konkreta verktyg och arbetsmodeller.
  • Fika
  • Workshop – Hur ska Digitalt kompetenscenter och ett tilltänkt fysiskt och digitalt showroom byggas upp för att stödja utvecklingen hos SME? Delvis på engelska.
  • Sammanfattning. Så här går vi vidare med arbetet att bygga upp Digitalt kompetenscentrum.

Kostnadsfritt
Fika ingår.

Anmälan
Anmäl dig idag, dock senast 5 december.

Frågor besvaras av
Niclas Stensson, Campus Värnamo
niclas.v.stensson@varnamo.se, 0370-377924
Ulf Seigerroth, Jönköping University
ulf.seigerroth@ju.se, 036-101785

Digitalt kompetenscenter är en del av Jönköping Universitys projekt TRANSFORM to AAAlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster som riktar sig till företag och organisationer som ser ett behov av att stärka sin konkurrenskraft med hjälp av digitaliseringens möjligheter. Digitalisering i projektet avser allt från teknikutveckling, affärsmodellutveckling till administrativa lösningar och infrastrukturer.

Anmälan till inspiration och workshop den 11 december