Instagram logotyp
Visa sidor för...

NYHET:

2015-08-24

Äntligen startar terminen

Under ett antal veckor välkomnas studenter till Campus Värnamo och Gummifabrikens lokaler. 130 nya programstudenter påbörjar sina utbildningar och allvar blandas med festligheter.


Välkända utbildningar som 3D-teknik, Butikschef, Förskollärare, Fastighetsingenjör och Produktionsutveckling, men också en helt ny utbildning, Webbutvecklare.NET startar i Gummifabriken under denna och kommande veckor. Under en 15-dagars kickin lär studenterna känna sin studiestad och varandra.

Ett viktigt inslag i uppstarten är förberedelserna inför framtida yrkesroller och förståelsen för näringslivets anknytning till utbildningen. Studenterna inom utbildningen 3D-Teknik bjuds redan under första veckan in till K.D. Feddersen där utbildningens ledningsgrupp presenterar sig, sina företag och hur de använder 3D-teknikers kompetens.

- Det var ett väldigt intressant besök. Att få höra företagen berätta om utbildningen ur sin synvinkel var roligt och nu är jag taggad att sätta igång med studierna! Företagen gav oss studenter en tydlig och positiv bild av vad som väntar, berättar 3D-Teknikstudenten Tom Karlsson.


 

Kontaktperson: Cinna Adanko,

Utbildningsansvarig