Instagram logotyp
Visa sidor för...

NYHET:

2016-04-11

Årets partnerföretag och Årets student utsedd

Under fredagens Näringslivsgala i Värnamo utsågs Weland AB till Årets partnerföretag och Ola Persson till Årets student. Stort Grattis!

Weland AB, Årets Partnerföretag 2015
Prisutdelare: Campus Värnamo


Priset delas ut till det företag som visat störst engagemang under 2015 för att bidra till att utbildningarna på Campus Värnamo har god näringslivsanknytning. Företaget bidrar genom att se till att utbildningarna är direkt anpassade till näringslivets behov samt att studenterna får den ovärderliga verklighetsförankring som krävs för att kunna omsätta sina kunskaper i praktiken

.

Årets nominerade: Finnvedsbostäder AB, Rapid Granulator AB, Weland AB.

Ola Persson,

Årets Student 2015 Campus Värnamo


P

risutdelare: Värnamo Företagareförening


Priset tilldelas en studerande som visat prov på verkligt gott entreprenörsskap genom sin förmåga att identifiera möjligheter och, vilket är lika viktigt, tillvarata dessa möjligheter. Förutom sin förmåga till sjävständigt tänkande har denna student med sin positiva syn på studieuppgifterna och sin öppenhet bidragit till att skapa ett gott studieklimat även bland sina studiekamrater. Detta är egenskaper som vi är säkra på kommer att leda långt och kanske kan vi hoppas på att få behålla Årets Student 2015 inom vår region även i framtiden.

Årets nominerade: Dardan Rizani, 19 år Fastighetsingenjörsprogrammet, Ola Persson, 29 år 3D-teknikprogrammet, Jonatan Möller, 22 år Fastighetsingenjörsprogrammet.