Instagram logotyp
Visa sidor för...

NYHET:

2014-10-13

Butikschefsprogrammet med start hösten 2015

Välkommen att söka till Butikschefsprogrammet. Anmälan öppnar
under våren 2015.

Mer information om Butikschefsprogrammet

Förra veckan besöktes Campus Värnamo av utbildningscoach Eva Åkersten, prefekt Anita Kjellström och programansvarig Jan Sedenka från Högskolan i Skövde för att diskutera avsiktsförklaring inför start av Butikschefsprogrammet hösten 2015.

Campus Värnamo tackar Högskolan i Skövde för förtroendet att få starta både det tvååriga och det treåriga programmet med start HT 2015. Utbildningen sker på distans från Högskolan i Skövde till Campus Värnamo. Välkommen att söka till Butikschefsprogrammet när antagningen öppnar våren 2015.

Framgångsrika butiker i alla branscher har en sak gemensamt, en kunnig och professionell butikschef. På två år får du en utbildning som hjälper dig att nå dit du vill! Hos olika partnerbutiker får du möjlighet att omsätta dina teoretiska kunskaper i butikens praktiska vardag. Utbildningen sker på distans från Högskolan i Skövde till Campus Värnamo. Undervisningen sker i form av inspelade föreläsningar, videokonferenser eller via Internet. Grupparbeten är en stor del av utbildningen, vilket på ett bra sätt förbereder dig för din kommande arbetssituation.

 

Välkommen med din ansökan under våren 2015.

Cinna Adanko - Utbildningsansvarig