Instagram logotyp
Visa sidor för...

NYHET:

2013-04-02

Campus Värnamo deltar i Affärsracet 22-23 maj

Företagsnära forskning och samverkan med näringslivet är några av de aktiviteter Campus Värnamo arrangerar under Affärsracet 22-23 maj. Anmäl ditt deltagande idag.

Du hittar vår monter under avdelningen Competence Connect. Kom och samtala kompetensutveckling och kompetensförsörjning med oss där.

Nära, professionellt och konkret är Campus Värnamos ledord och är en bra sammanfattning till varför vi deltar i Affärsracet, Gnosjöregionens näringslivsmässa och tillväxtforum. Vi vill bygga och erbjuda nära relationer mellan företag och akademi allt för regionens företag och framför allt våra partnerföretags framtid. Under Affärsracet gör vi det bland annat genom att arrangera två stycken workshops tillsammans med Tekniska Högskolan i Jönköping. En workshop handlar om företagsnära forskning och en om teknikutveckling genom samverkan mellan högskolan, yrkeshögskola och näringsliv.Vi har självklart också en monter ditt du är varmt välkommen att diskutera kompetensutveckling och ta del av våra erbjudanden.

Vi ses på Affärsracet i Anderstorp den 22-23 maj.

Välkommen.