Instagram logotyp
Visa sidor för...

NYHET:

2015-08-13

Erik Westerlund, Huvudlärare Fastighetsingenjör

Vi på Campus Värnamo hälsar vår medarbetare Erik Westerlund välkommen!


Erik Westerlund är nyanställd Huvudlärare för utbildningen Fastighetsingenjör vid Campus Värnamo. Genom sin nya arbetsroll kommer Erik i huvudsak att ansvara för samordningen av utbildningen, men också ansvara för vissa aktiviteter förknippade med utbildningens genomförande. I grunden är han utbildad drifttekniker och har senare vidareutbildat sig till Fastighetsingenjör just vid Campus Värnamo.

Från Vetlanda


Erik kommer från Vetlanda, som ligger ungefär 8 mil öster om Värnamo, där han under de senaste 7 åren arbetat som tjänsteman inom den kommunala fastighetsdriftens teknikgrupp. Huvudsakliga arbetsuppgifter har varit inom områdena energi och inomhusmiljö, och arbetade med allt från inomhusklimatutredningar och arbetsmiljö till ansvar för OVK och statistikprojekt över höglandet. Dessförinnan även arbetet hos landstingsfastigheter och det kommunala energi och vattenbolaget.

Till Värnamo


Erik är sedan tidigare utbildad drifttekniker och för några år sedan kom han i kontakt med utbildningen Fastighetsingenjör vid Campus Värnamo i samband med att han började titta på nya utmaningar, samt länge funderat på att vidareutbilda sig till nästa nivå (ingenjör).

Nytt kapitel

-

Några av mina personliga mål har varit att jag vill utvecklas och våga gå utanför ramarna. Något man i högsta grad kan säga att Campus Värnamo har varit en stor del av.

Nu väntar däremot ett nytt kapitel med nya utmaningar och nya mål som ännu inte helt fått formas. Men jag är säker på att Campus Värnamo för en tid framöver kommer att vara en del av dem. Den goda stämningen, en öppen dialog och de korta beslutsvägarna som finns på Campus Värnamo var något jag fick erfara när jag fick förtroendet att hjälpa till under min egen utbildning. Detta är några av de saker som gör att jag säkerligen kommer att trivas och jag ser med spänning fram emot de nya utmaningar som mitt nya uppdrag kommer att innebära, berättar Erik.

Erik Westerlund