Instagram logotyp
Visa sidor för...

NYHET:

2015-03-17

Lediga jobb som huvudlärare på Campus Värnamo!

Var med i utvecklingsarbetet när Campus Värnamo tar nästa steg som:

- Huvudlärare för Produktionsutveckling
- Huvudlärare för Fastighetsingenjör
- Huvudlärare för Webbutvecklare.NET

Ansökan skickar du senast  2015-04-10.

Campus Värnamo har som sitt huvudsakliga uppdrag att anordna eftergymnasiala utbildningar. I nära samarbete med näringslivet och de regionala högskolorna utvecklar vi kurser och utbildningar som håller hög kvalitet och är skräddarsydda för näringslivets behov.Nu söker vi tre nya medarbetare som ska arbeta med våra yrkeshögskoleutbildningar. Tjänsterna är nya och kan variera i omfattning och anställningsform:

  • Huvudlärare för Produktionsutveckling

  • Huvudlärare för Fastighetsingenjör

  • Huvudlärare för Webbutvecklare.NET

Campus Värnamo är en spännande arbetsplats för oss som gillar utmaningar och vill arbeta i en miljö där nyskapande och kreativitet värderas högt. Vi som arbetar här har olika ansvarsområden, men också ett gemensamt uppdrag att kontinuerligt utveckla verksamheten.

De nya tjänsterna innehåller mycket kontakt med studenter, lärare/konsulter och arbetsgivare inom aktuell bransch.

Arbetsuppgifter:

  • Ansvara för genomförandet och examinationen av kurserna Lärande i arbete samt Examensarbete inom den aktuella utbildningen

  • Hålla i utbildningens ”röda tråd”

  • Delta i utbildningens övergripande planeringsarbete

  • Planera, genomföra och vidareutveckla några i utbildningen ingående kurser

  • Vara bollplank åt konsulter som är delaktiga i utbildningens genomförande

  • Ansvara för anskaffning av och samverkan med partnerföretag inom den aktuella branschen

Då arbetet innebär mycket kontakt med både studenter och arbetsgivare, kräver det en tålmodig, flexibel och serviceinriktad person. Som huvudlärare i en av våra programutbildningar förväntas du ha stort intresse inom den aktuella branschens utvecklingsfrågor.

Vi söker dig som har arbetslivserfarenhet från den aktuella branschen och relevant högskoleutbildning. Erfarenhet av arbete inom utbildningsverksamhet är meriterande. Goda ledaregenskaper och ett pedagogiskt sinne är ett måste.

Som person är du kreativ, ansvarsfull, positiv och drivs av utmaningar. Du är självständig, strategisk, strukturerad och har lätt för att samarbeta. Du är en lyhörd och trovärdig relationsbyggare som får saker att hända!  Du uppskattar det personliga mötet och har en välutvecklad kommunikativ förmåga.

Tillträde enligt överenskommelse. Övriga upplysningar kring tjänsten får du av Cinna Adanko, utbildningsansvarig, 0370-37 79 62

Ansökan skickar du senast  2015-04-10.