Instagram logotyp
Visa sidor för...

NYHET: Ledigt jobb: Ekonomi- och utbildningsadministratör

2019-02-27

Ledigt jobb: Ekonomi- och utbildningsadministratör 

Var med i Campus Värnamos fortsatta utvecklingsarbete!

Campus Värnamo har som sitt huvudsakliga uppdrag att anordna eftergymnasiala utbildningar. I nära samarbete med näringslivet, den offentliga sektorn och högskolan utvecklar vi kurser och utbildningar som håller hög kvalitet och är skräddarsydda för det regionala arbetslivets behov.

Nu söker vi en ny medarbetare som under 2019 ska ersätta vår ekonomiadministratör.

Ekonomi- och utbildningsadministratör 100%

Tjänsten är ett vikariat under en föräldraledighet på ca 1 år med omfattning 100%. Möjlighet till förlängning efter vikariatet.

Som ekonomiadministratör kommer du att arbeta med verksamhetens budget- och uppföljningsarbete, fakturahantering, ekonomiredovisning men också beställning av resor/logi och övrigt administrativt stöd för verksamheten.

Som utbildningsadministratör kommer du att hantera bokningar och genomförande av olika uppdragsutbildningar åt våra partnerföretag. Arbetet innehåller bland annat bokning av konsulter, salar och fika/mat samt administration av utbildningsinsatser så som utvärderingar, sammanställning av deltagarlistor, mötesinbjudningar, minnesanteckningar mm.

Du som söker tjänsten har erfarenhet av arbete inom fakturahantering och administration samt relevant utbildning. Du talar och skriver svenska flytande. God datorvana är en förutsättning. Erfarenhet av arbete inom utbildningsverksamhet är meriterande.
Vi söker dig som har god känsla för service samt är noggrann och kvalitetsmedveten.
Du är en lugn, ansvarsfull och tillmötesgående person som drivs av att slutföra uppdrag. Du är ödmjuk, prestigelös och tycker om att ge bra service.

Tillträde enligt överenskommelse. Övriga upplysningar kring tjänsten får du av Enikö Olsson, Verksamhetschef, 0370-37 78 77 eller eniko.olsson@varnamo.se

Ansökan skickar du in senast 2019-03-24 via Värnamo Kommuns hemsida.länk till annan webbplats