Instagram logotyp
Visa sidor för...

NYHET:

2017-12-21

Ledigt jobb: IT-pedagog

Var med i utvecklingsarbetet när Campus Värnamo tar nästa steg!

Campus Värnamo har som sitt huvudsakliga uppdrag att anordna eftergymnasiala utbildningar.
I nära samarbete med näringslivet, den offentliga sektorn och högskolan utvecklar vi kurser och utbildningar som håller hög kvalitet och är skräddarsydda för det regionala arbetslivets behov.

Nu söker vi en IT-pedagog för att kunna ta nästa steg i kommunens digitalisering. Det är ett 2-årigt projekt, ”Alla på banan” som ska genomföras i samarbete med kommunens verksamheter. Syftet med projektet är att kommunen som organisation ska nå en högre digitaliseringsnivå genom ökad kompetens hos medarbetarna.

IT-pedagog, 100%

Arbetsuppgifter:

  • Genomföra IT-utbildningar för medarbetare i Värnamo kommun, inom projektets ram
  • Genomföra arbetsplatsbesök, intervjuer och enkäter för att inhämta kunskap och erfarenheter kring de olika verksamhetområdenas digitalisering
  • Bidra vid genomförandet av informations- och inspirationsföreläsningar
  • Delta/leda workshops och diskussionsgrupper
  • Bidra till övrigt arbete inom projektets genomförande
  • Delta i projektets arbetsgrupp

Vi söker dig som har erfarenhet av utbildningsverksamhet inom IT-området. Du talar och skriver svenska flytande och har goda kunskaper i Office-paketet samt erfarenhet av något videokonferenssystem. (ex. Skype, adobe connect). Du brinner för teknikutveckling och drivs av att se människor och organisationer vidareutvecklas genom digitalisering. Din pedagogiska skicklighet skapar engagemang och intresse. Du hittar rätt nivå och enkelhet i de olika undervisnings-situationerna.

Som person är du positiv, ansvarsfull och drivs av utmaningar. Du är självständig, strukturerad och har lätt för att samarbeta med människor. Visar respekt för medarbetares olika förkunskaper och digitala mognad. Du är en lyhörd och trovärdig relationsbyggare som får saker att hända. Du uppskattar det personliga mötet och har en välutvecklad kommunikativ förmåga. Vi förutsätter att du har stort engagemang för digitalisering och undervisning.

Tillträde enligt överenskommelse. Övriga upplysningar kring tjänsten får du av Enikö Ohlsson, verksamhetschef, 0370-37 78 77 eller eniko.f.olsson@varnamo.se

Ansökan skickar du in senast 2018-01-15 via Värnamo kommuns hemsidalänk till annan webbplats