Instagram logotyp
Visa sidor för...

NYHET: Ledigt jobb: IT-vaktmästare och inspiratör

2018-03-07

Ledigt jobb: IT-vaktmästare och inspiratör

Fotograf: Emilia Bergmark-Jiménez. Creative commons licens: CC BY-ND

Var med i utvecklingsarbetet när Campus Värnamo tar nästa steg!

Campus Värnamo har som sitt huvudsakliga uppdrag att anordna eftergymnasiala utbildningar. I nära samarbete med näringslivet, den offentliga sektorn och högskolan utvecklar vi kurser och utbildningar som håller hög kvalitet och är skräddarsydda för det regionala arbetslivets behov.

Nu söker vi en IT-vaktmästare och IT-inspiratör för att kunna erbjuda mer tekniksupport inom verksamhetens alla områden.

IT-vaktmästare och inspiratör, 100%

Det är en kombinerad tjänst med syfte att hitta en flexibel lösning på det omfattande supportbehov som återkommer periodvis under ett verksamhetsår.

Arbetsuppgifter:

  • Support och skötsel av all utrustning i verksamhetens lokaler
  • Behjälplig vid uppstart av teknisk utrusning för lektioner, möten och konferenser
  • Inköp och implementering av teknisk utrustning
  • Support vid användandet av videokonferens
  • Introduktion av tekniska system för studenter och nyanställda
  • Arbete med olika aktiviteter inom verksamhetsområdet Teknikcenter

Vi söker dig som har ett brinnande teknikintresse. Du talar och skriver svenska flytande och har goda kunskaper i Office-paketet. Du har lätt att ta till dig ny kunskap och dela med dig av din kompetens. Du har relevant utbildning eller arbetslivserfarenhet för att kunna ta rollen som teknisk support inom en utbildningsorganisation. Du har hög servicegrad och är beredd att rycka in inom alla möjliga arbetsuppgifter som kan dyka upp i samband med lokalernas möblering, utrustning och anpassning till verksamhetens olika aktiviteter.

Som person är du positiv, ansvarsfull och hjälpsam. Visar respekt för medarbetares olika förkunskaper och digitala mognad. Du är en lyhörd och trovärdig relationsbyggare som får saker att hända. Du uppskattar det personliga mötet och har en välutvecklad kommunikativ förmåga. Vi förutsätter att du har stort engagemang för teknikutveckling och att du gärna delar med dig av dina kunskaper inom området.

Tillträde enligt överenskommelse. Övriga upplysningar kring tjänsten får du av Oscar Axelsson, Teknikcenteransvarig, 0370-37 80 27 eller oscar.a.axelsson@varnamo.se

Ansökan skickar du in senast 2018-04-02 via Värnamo kommuns hemsida.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster