Instagram logotyp
Visa sidor för...

NYHET: Ledigt jobb: Kompetenscoach

2018-03-07

Ledigt jobb: Kompetenscoach

Var med i utvecklingsarbetet när Campus Värnamo tar nästa steg!

Campus Värnamo har som sitt huvudsakliga uppdrag att anordna eftergymnasiala utbildningar. I nära samarbete med näringslivet, den offentliga sektorn och högskolan utvecklar vi kurser och utbildningar som håller hög kvalitet och är skräddarsydda för det regionala arbetslivets behov.

Nu söker vi en Kompetenscoach för att kunna ta nästa steg inom verksamhetsområdet: Näringslivssamverkan. Projektet Partnerskap för ökad konkurrenskraft har resulterat i en ny tjänst som är finansierad av Värnamo kommun och ett antal företag inom regionens tillverkningsindustri.

Kompetenscoach, 100%

Som kompetenscoach kommer du att arbeta med ett antal företag i syfte att höja företagens kompetens inom olika områden, samt bidra till företagens långsiktiga kompetensförsörjning.

  • Stöd vid kompetenskartläggning
  • Ansvar för planering, organisation och genomförande av olika kompetensutvecklingsinsatser
  • Dokumentation i samband med företagsbesök och genomförda aktiviteter
  • Uppstart och drift av olika kompetensnätverk
  • Anskaffning av konsulter/lärare till olika aktiviteter
  • Omvärldsbevakning
  • Samordning av olika kompetensutvecklingsinsatser och ansökan om medel till dessa

Vi söker dig som har omfattande erfarenhet av arbete med eller inom tillverkningsindustrin. Erfarenhet av utbildningsverksamhet är meriterande. Du talar och skriver svenska flytande och har goda kunskaper i projektledning. Vi förutsätter att du har relevant utbildning för att kunna leda ett utvecklingsprojekt med fokus på kompetensutveckling.

Som person är du positiv, ansvarsfull och drivs av utmaningar. Du är självständig, strategisk, strukturerad och har lätt för att samarbeta med människor. Visar förståelse och respekt för industrins utmaningar. Du är en lyhörd och trovärdig relationsbyggare som får saker att hända. Du uppskattar det personliga mötet och har en välutvecklad kommunikativ förmåga. Du brinner för näringslivsutveckling och för kompetensfrågor.

Tillträde enligt överenskommelse. Övriga upplysningar kring tjänsten får du av Niclas Stensson, utvecklingsstrateg, 0370-37 79 24 eller niclas.v.stensson@varnamo.se

Ansökan skickar du senast 2018-04-02 via Värnamo kommuns hemsida.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster