Instagram logotyp
Visa sidor för...

NYHET:

2014-12-03

Ledigt jobb - Ledarutvecklare,
50% på Campus Värnamo

Var med i utvecklingsarbetet när Campus Värnamo tar nästa steg!

Campus Värnamo har som sitt huvudsakliga uppdrag att anordna eftergymnasiala utbildningar. I nära samarbete med näringslivet och den regionala högskolan utvecklar vi kurser och utbildningar som håller hög kvalitet och är skräddarsydda för näringslivets behov. Ett nytt uppdrag inom verksamheten är Ledarkraft! Ledarkraft ingår i kommunens Kompetensakademi och syftar till att på ett strategiskt sätt arbeta med kontinuerlig ledarutveckling. Nu söker vi en:


Ledarutvecklare, 50%

Tjänsten innebär att ta ansvar för ett antal aktiviteter inom Ledarkraft och att arbeta med vidareutveckling av detta verksamhetsområde. Det gäller bland annat att planera och genomföra ledarintroduktion, ledarforum, mentorsprogram, ledarutvecklingsprogram men också att arbeta med att skapa olika ledarnätverk, arbeta med ledningsgruppsutveckling och skapa strategier för ett långsiktigt arbete för kommunens ledarförsörjning.


Arbetsuppgifter:


  • Arbeta som kursledare, föreläsare, samtalsledare

  • Vara inspiratör

  • Vara coach och leda nätverk

  • Organisera och genomföra ledarintroduktioner, ledarforum, mentorsprogram

  • Utveckla ett koncept kring arbetet med kontinuerlig ledarutveckling

  • Driva vidareutvecklingen av kommunens Ledarkraft
Som ledarutvecklare förväntas du ta egna initiativ och vara en motor i arbetet med Ledarkraft. 

Vi söker dig som har ett stort intresse för utbildnings- och utvecklingsfrågor. Vi förutsätter att du har relevant högskoleutbildning (mer än 3 år) och några års arbetslivserfarenhet inom området. Erfarenhet av att ha drivit och genomfört större utvecklingsprojekt är ett krav. Erfarenhet av utbildningsverksamhet eller arbete med kompetensutvecklingsfrågor är meriterande. Goda ledaregenskaper och ett pedagogiskt sinne är ett måste. 

Som person är du kreativ, ansvarsfull, positiv och drivs av utmaningar. Du är självständig, strategisk, strukturerad och har lätt för att samarbeta. Du är en lyhörd och trovärdig relationsbyggare som får saker att hända! Du uppskattar det personliga mötet och har en välutvecklad kommunikativ förmåga.


Tillträde enligt överenskommelse. Övriga upplysningar kring tjänsten får du av Enikö Ohlsson, verksamhetschef, 0370-37 78 77 eller

eniko.f.ohlsson@varnamo.se

Ansökan skickar du senast 2015-01-09

via

jobb.varnamo.selänk till annan webbplats