Instagram logotyp
Visa sidor för...

NYHET: Ledigt jobb: Programansvarig för 3D-teknik, 100 %

2020-03-05

Ledigt jobb: Programansvarig för 3D-teknik,100 %

Var med i utvecklingsarbetet när Campus Värnamo tar nästa steg!

Campus Värnamo har som sitt huvudsakliga uppdrag att anordna eftergymnasiala utbildningar. I nära samarbete med näringslivet, den offentliga sektorn och högskolan utvecklar vi kurser och utbildningar som håller hög kvalitet och är skräddarsydda för det regionala arbetslivets behov.
3D-teknik är en av högskoleutbildningarna som genomförs i Campus Värnamos regi, med Tekniska Högskolan i Jönköping (JTH) som huvudman. Det är en tvåårig högskoleutbildning som under mer än 10 år har levererat 3D-tekniker inom konstruktion till den regionala tillverkningsindustrin. Utbildningen bemannas av en kombination mellan anställda på JTH, anställda på Campus Värnamo och externa konsulter. Nu söker vi en programansvarig till utbildningen med placeringsort Värnamo, men med möjlighet för vissa uppdrag även i Jönköping på JTH. Tjänsten är en tillsvidareanställning. B-körkort krävs för tjänsten.

Programansvarig för 3D-teknik, 100 %

Arbetsuppgifter:

  • Ansvara för att utbildningen har relevant innehåll och tillräcklig näringslivsanknytning
  • Ansvara för utbildningens röda tråd i samverkan med övriga lärare och konsulter
  • Ansvara för utbildningens övergripande planeringsarbete, genomströmning, kvalitet och programutveckling
  • Ansvara för planering, genomförande och examination av kurserna: Introduktion till produktutveckling och konstruktion, Näringslivsförlagda kurser (NFK) och Examensarbete.
  • Ansvara för anskaffning av och samverkan med företag inom den aktuella branschen

Då arbetet innebär mycket kontakt med både studenter och arbetsgivare kräver det en tålmodig, flexibel och serviceinriktad person. Som programansvarig för 3D-teknik förväntas du ha stort intresse för branschens utvecklingsfrågor.
Vi söker dig som har arbetslivserfarenhet från branschen och relevant utbildning, minst en 3-årig högskoleutbildning. Erfarenhet av arbete inom utbildningsverksamhet är meriterande. Goda ledaregenskaper och ett pedagogiskt sinne är ett måste. Arbetet genomförs till största delen på svenska. Du behöver därför kunna kommunicera på god svenska i tal och skrift. I arbetet med studenter och företag bör du ha god kommunikations- och samarbetsförmåga.

Som person är du ansvarsfull, positiv och drivs av utmaningar. Du är självständig, strategisk, strukturerad och har lätt för att samarbeta. Du är en lyhörd och trovärdig relationsbyggare som får saker att hända! Du drivs av att se andra utvecklas.

Tillträde enligt överenskommelse. Övriga upplysningar kring tjänsten får du av Cinna Adanko, utbildningsansvarig, 0370-37 79 62 eller carina.adanko@varnamo.se

Ansökan skickar du senast 2020-03-26 via Värnamo Kommuns hemsida.länk till annan webbplats