Instagram logotyp
Visa sidor för...

NYHET:

2016-03-21

Ledigt jobb: Programansvarig för utbildningen Produktionsutveckling

Var med i utvecklingsarbetet när Campus Värnamo tar nästa steg.

Campus Värnamo har som sitt huvudsakliga uppdrag att anordna eftergymnasiala utbildningar. I nära samarbete med näringslivet, den offentliga sektorn och högskolan utvecklar vi kurser och utbildningar som håller hög kvalitet och är skräddarsydda för det regionala arbetslivets behov.

Nu söker vi en medarbetare som ska arbeta med en av våra yrkeshögskoleutbildningar: Produktionsutveckling.

Ansökan skickar du senast 2016-03-30

Den nya tjänsten innebär att ha ansvar för en regional utbildning som genomförs på tre orter: Jönköping, Nässjö och Värnamo. Tjänsten innehåller mycket kontakt med studenter, lärare/konsulter och arbetsgivare inom aktuell bransch.

Arbetsuppgifter:

  • Ansvara för utbildningens övergripande planeringsarbete, schemaläggning

  • Hålla i utbildningens ”röda tråd”

  • Vara bollplank åt konsulter som är delaktiga i utbildningens genomförande

  • Planera, genomföra och vidareutveckla några i utbildningen ingående kurser

  • Ansvara för genomförandet och examinationen av kurserna Lärande i arbete samt Examensarbete inom den aktuella utbildningen

  • Ansvar för studeranderåd, lärarråd och ledningsgruppsmöten för utbildningen

  • Ansvara för utvärdering och vidareutveckling av utbildningen

  • Samordna arbetet mellan de tre orterna

  • Vara studenternas kontaktperson

Då arbetet innebär mycket kontakt med både studenter och arbetsgivare, kräver det en tålmodig, flexibel och serviceinriktad person. Som programansvarig förväntas du ha stort intresse inom den aktuella branschens utvecklingsfrågor.

Vi söker dig som har arbetslivserfarenhet från den aktuella branschen och relevant högskoleutbildning. Erfarenhet av arbete inom utbildningsverksamhet är meriterande. Goda ledaregenskaper och ett pedagogiskt sinne är ett måste.

Som person är du kreativ, ansvarsfull, positiv och drivs av utmaningar. Du är självständig, strategisk, strukturerad och har lätt för att samarbeta. Du är en lyhörd och trovärdig relationsbyggare som får saker att hända! Du uppskattar det personliga mötet och har en välutvecklad kommunikativ förmåga.

Tillträde enligt överenskommelse. Övriga upplysningar kring tjänsten får du av Enikö Olsson, verksamhetschef, 0370-37 78 77 eller eniko.f.olsson@varnamo.se

Ansökan skickar du senast 2016-03-30.