Instagram logotyp
Visa sidor för...

NYHET:

2016-11-13

Ledigt jobb: Projektledare

Var med i utvecklingsarbetet när Campus Värnamo tar nästa steg.

Campus Värnamo har som sitt huvudsakliga uppdrag att anordna eftergymnasiala utbildningar. I nära samarbete med näringslivet, den offentliga sektorn och högskolan utvecklar vi kurser och utbildningar som håller hög kvalitet och är skräddarsydda för det regionala arbetslivets behov.

Nu söker vi projektledare för att kunna ta nästa steg i verksamhetens utveckling. Projektet heter ”Partnerskap för ökad konkurrenskraft” och ska genomföras i samarbete med ett antal företrädare för tillverkningsindustrin i regionen. Syftet med projektet är att skapa partnerskap med ett antal företag för att kunna leverera behovsstyrda och kostnadseffektiva utbildningslösningar på hemmaplan.

Ansökan skickar du senast 2017-01-15

Arbetsuppgifter:
• Samordna, leda och administrera projektet under 2017
• Genomföra företagsbesök
• Planera och genomföra ett antal aktiviteter
• Inhämta kunskap och erfarenheter kring industrins digitalisering
• Driva arbetsgrupper och nätverk kopplade till projektet
• Analysera och dra slutsatser av inhämtat material och gruppernas arbete

Vi söker dig som har erfarenhet av projektledning gärna inom tillverkningsindustrin och relevant utbildning. Erfarenhet av arbete inom kompetensutveckling och/eller teknikutveckling inom industrin är meriterande. Du talar och skriver svenska flytande och har goda kunskaper i Office-paketet. Erfarenhet av arbete i något CRM-system är meriterande.

Som person är du positiv, ansvarsfull och drivs av utmaningar. Du är självständig, drivande, strategisk, strukturerad och har lätt för att samarbeta. Du är en lyhörd och trovärdig relationsbyggare som får saker att hända.  Du uppskattar det personliga mötet och har en välutvecklad kommunikativ förmåga. Vi förutsätter att du har stort engagemang för industrins digitalisering och kompetensutveckling.

Tillträde enligt överenskommelse. Tjänsten tillsätts under förutsättning att nödvändiga beslut om finansiering tas. Övriga upplysningar kring tjänsten får du av Enikö Ohlsson, verksamhetschef, 0370-37 78 77 eller eniko.f.olsson@varnamo.se

Ansökan skickar du senast 2017-01-15.