Instagram logotyp
Visa sidor för...

NYHET:

2017-12-21

Ledigt jobb: Projektledare IT-utbildningar

Var med i utvecklingsarbetet när Campus Värnamo tar nästa steg!

Campus Värnamo har som sitt huvudsakliga uppdrag att anordna eftergymnasiala utbildningar.
I nära samarbete med näringslivet, den offentliga sektorn och högskolan utvecklar vi kurser och utbildningar som håller hög kvalitet och är skräddarsydda för det regionala arbetslivets behov.
Nu söker vi projektledare för att kunna ta nästa steg i Värnamo kommuns digitalisering. Projektet heter ”Alla på banan” och ska genomföras i samarbete med kommunens verksamheter. Syftet med projektet är att kommunen som organisation ska nå en högre digitaliseringsnivå genom ökad kompetens hos medarbetarna.

Projektledare IT-utbildningar, 100%

Arbetsuppgifter:

  • Leda och administrera projektet
  • Genomföra arbetsplatsbesök, intervjuer och enkäter för att inhämta kunskap och erfarenheter kring de olika verksamhetområdenas digitalisering
  • Planera och genomföra information- och inspirationsföreläsningar
  • Leda workshops och diskussionsgrupper
  • Skapa utbildningspaket för de olika verksamhetsområdena samt schemalägga IT-pedagogen
  • Analysera och dra slutsatser av inhämtat material samt bistå cheferna i framtida planeringsarbete kring digitalisering
  • Rapportering av projekt

Vi söker dig som har erfarenhet av utbildningsverksamhet inom IT-området. Erfarenhet av projektledning, gärna inom digitalisering är meriterande. Du talar och skriver svenska flytande och har goda kunskaper i Office-paketet samt erfarenhet av något videokonferenssystem. (ex. Skype, adobe connect). Du brinner för teknikutveckling och drivs av att se människor och organisationer vidareutvecklas genom digitalisering.

Som person är du positiv, ansvarsfull och drivs av utmaningar. Du är självständig, strategisk, strukturerad och har lätt för att samarbeta med människor. Visar respekt för medarbetares olika förkunskaper och digitala mognad. Du är en lyhörd och trovärdig relationsbyggare som får saker att hända. Du uppskattar det personliga mötet och har en välutvecklad kommunikativ förmåga.
Vi förutsätter att du har stort engagemang för digitalisering och kompetensutveckling.

Tillträde enligt överenskommelse.
Övriga upplysningar kring tjänsten får du av Enikö Ohlsson, verksamhetschef, 0370-37 78 77 eller
eniko.f.olsson@varnamo.se

Ansökan skickar du in senast 2018-01-15 via Värnamo kommuns hemsidalänk till annan webbplats