Instagram logotyp
Visa sidor för...

NYHET:

2013-12-18

Ledigt jobb - Samverkansansvarig för tillverkningsindustrin,
100% på Campus Värnamo

Var med och utveckla samverkan med näringslivet!

Campus Värnamo har som sitt huvudsakliga uppdrag att anordna eftergymnasiala utbildningar. I nära samarbete med näringslivet och den regionala högskolan utvecklar vi kurser och utbildningar som håller hög kvalitet och är skräddarsydda för näringslivets behov.Nu söker vi en medarbetare som ska ansvara för verksamhetens kontakter med näringslivet avseende de tekniska utbildningarnas företagsförlagda kurser och examensarbeten.

Samverkansansvarig för tillverkningsindustrin, 100%

Campus Värnamo är en spännande arbetsplats för oss som gillar utmaningar och vill arbeta i en miljö där nyskapande och kreativitet värderas högt. Vi som arbetar här har olika ansvarsområden, men har också ett gemensamt uppdrag, att kontinuerligt utveckla verksamheten. Tjänsten innebär att ta ansvar för och utveckla samverkan med både befintliga och nya näringslivskontakter. Din uppgift är att bygga långsiktiga relationer för att på bästa sätt verka för kompetensförsörjningen inom tillverkningsindustrin i regionen.

Arbetsuppgifter:

  • Vårda befintliga och skapa nya näringslivskontakter

  • Dokumentera alla kontakter och tillhörande aktiviteter i Campus Värnamos CRM-system

  • Organisera och genomföra studiebesök

  • Vara kursansvarig och handledare åt studenter i näringslivsförlagda kurser (LIA, NFK och Examensarbeten) för tekniska utbildningar

  • Vara studenternas coach och vägledare i LIA/NFK, Examensarbete och inför jobbsökande

  • Utbildningsadministration kring aktuella kurser

  • Undersöka efterfrågan av kompetensutveckling hos näringslivet

  • Sälja in vissa kompetensutvecklingsaktiviteter

Som samverkansansvarig förväntas du ta egna initiativ och vara en motor i verksamhetens kontakter med näringslivet inom tillverkningsindustrin.

Vi söker dig som har ett brinnande intresse för tillverkningsindustrin och dess kompetensförsörjning. Vårt gemensamma mål är att bidra till att möta den efterfrågan på kompetent arbetskraft som finns tack vare allt mer kunskapskrävande arbetsuppgifter inom området .

Vi förutsätter att du har relevant högskoleutbildning. Arbetslivserfarenhet från tillverkningsindustrin eller från pedagogisk verksamhet kopplad till tillverkningsindustrin är ett krav. Tillgång till ett befintligt nätverk inom branschen är ett plus. Arbetslivserfarenhet med frågor inom eftergymnasial utbildning är meriterande.

Som person är du lyhörd, ödmjuk och flexibel. Du sätter kunden i fokus och har förmåga att bygga förtroendefulla, långsiktiga relationer. Du är strukturerad, har hög kommunikativ förmåga, hög servicekänsla och ett pedagogiskt sinne. En målinriktad resultatjägare!


Tillträde enligt överenskommelse. Övriga upplysningar kring tjänsten får du av Enikö Ohlsson, verksamhetschef, 0370-37 78 77 eller

eniko.f.ohlsson@varnamo.se

Ansökan skickar du senast 2014-01-15 via jobb.varnamo.selänk till annan webbplats