Instagram logotyp
Visa sidor för...

NYHET:

2015-11-03

Ledigt jobb som Huvudlärare för Webbutveckling.NET

Var med i utvecklingsarbetet när Campus Värnamo tar nästa steg

Campus Värnamo har som sitt huvudsakliga uppdrag att anordna eftergymnasiala utbildningar. I nära samarbete med näringslivet och de regionala högskolorna utvecklar vi kurser och utbildningar som håller hög kvalitet och är skräddarsydda för näringslivets behov.

Ansökan skickar du senast 2015-11-20.länk till annan webbplats

SÖK TJÄNSTlänk till annan webbplats

Campus Värnamo är en spännande arbetsplats för oss som gillar utmaningar och vill arbeta i en miljö där nyskapande och kreativitet värderas högt. Vi som arbetar här har olika ansvarsområden, men också ett gemensamt uppdrag att kontinuerligt utveckla verksamheten.

Den nya tjänsten innehåller mycket kontakt med studenter, lärare/konsulter och arbetsgivare inom aktuell bransch.

Arbetsuppgifter:

  • Ansvara för genomförandet och examinationen av kurserna Lärande i arbete samt Examensarbete inom utbildningen

  • Hålla i utbildningens ”röda tråd”

  • Delta i utbildningens övergripande planeringsarbete

  • Planera, genomföra och vidareutveckla några i utbildningen ingående kurser

  • Vara bollplank åt konsulter som är delaktiga i utbildningens genomförande

  • Ansvara för anskaffning av och samverkan med partnerföretag inom den aktuella branschen

Då arbetet innebär mycket kontakt med både studenter och arbetsgivare kräver det en tålmodig, flexibel och serviceinriktad person. Som huvudlärare i Webbutvecklare .NET förväntas du ha stort intresse inom branschens utvecklingsfrågor.

Vi söker dig som har arbetslivserfarenhet från branschen och relevant högskoleutbildning. Erfarenhet av arbete inom utbildningsverksamhet är meriterande. Goda ledaregenskaper och ett pedagogiskt sinne är ett måste.

Som person är du kreativ, ansvarsfull, positiv och drivs av utmaningar. Du är självständig, strategisk, strukturerad och har lätt för att samarbeta. Du är en lyhörd och trovärdig relationsbyggare som får saker att hända! Du uppskattar det personliga mötet och har en välutvecklad kommunikativ förmåga. Du drivs av att se andra utvecklas.

Tillträde enligt överenskommelse. Övriga upplysningar kring tjänsten får du av Enikö Ohlsson, verksamhetschef, 0370-37 78 77 eller eniko.f.ohlsson@varnamo.se

SÖK TJÄNSTlänk till annan webbplats