Instagram logotyp
Visa sidor för...

NYHET:

2015-11-25

Ledigt jobb som IKT-ansvarig 100%

Nu söker vi en medarbetare som ska ansvara för en väsentlig och avgörande del i verksamheten: information-kommunikation-teknik (IKT)

Var med i utvecklingsarbetet när Campus Värnamo tar nästa steg

Campus Värnamo har som sitt huvudsakliga uppdrag att anordna eftergymnasiala utbildningar. I nära samarbete med näringslivet, den offentliga sektorn och högskolan utvecklar vi kurser och utbildningar som håller hög kvalitet och är skräddarsydda för det regionala arbetslivets behov.

Ansökan skickar du senast 2015-12-10

Campus Värnamo är en spännande arbetsplats för oss som gillar utmaningar och vill arbeta i en miljö där nyskapande och kreativitet värderas högt. Vi som arbetar här har olika ansvarsområden, men har också ett gemensamt uppdrag, att kontinuerligt utveckla verksamheten. Tjänsten innebär att både ta ansvar för verksamhetens teknikutveckling och för den dagliga verksamhetens funktionalitet gällande teknisk utrustning.

Arbetsuppgifter:

  • Ansvara för den tekniska utrustningens funktionalitet

  • Support av diverse programvaror och operativsystem gentemot studenter, personal och konsulter

  • Inköp av teknisk utrustning för Campus Värnamo

  • Avtal och licenser

  • Utlåning av bärbara datorer och eventuell övrig IT-utrustning

  • Underhåll, service och dokumentation av befintlig IT-utrustning

  • Ständig kontroll och förbättring av befintlig utrustning

Vi söker dig som har ett brinnande teknikintresse och förmåga att snabbt tillgodogöra dig olika programvaror för att kunna ge support med hög servicegrad. Som IKT-ansvarig förväntas du dessutom ta egna initiativ och vara en motor i verksamhetens teknikutveckling.

Vi förutsätter att du har relevant utbildning och arbetslivserfarenhet. Erfarenhet av och intresse för både hård- och mjukvara är en förutsättning. Arbetslivserfarenhet inom IKT-området i eftergymnasial utbildning är meriterande.

Som person är du ansvarsfull, positiv och drivs av utmaningar. Du är självständig, strukturerad och har lätt för att samarbeta. Du har god kommunikativ förmåga, hög servicekänsla och ett pedagogiskt sinne. Du är flexibel, drivande och får saker att hända!

Tillträde enligt överenskommelse. Övriga upplysningar kring tjänsten får du av Enikö Ohlsson, verksamhetschef, 0370-37 78 77 eller eniko.f.ohlsson@varnamo.se