Instagram logotyp
Visa sidor för...

NYHET:

2015-08-20

Ledigt jobb som Samverkansansvarig för 3D-teknik, vikariat 50 %

Som samverkansansvarig förväntas du ta egna initiativ och vara en motor i verksamhetens kontakter med näringslivet inom tillverkningsindustrin.

Tjänsten är ett vikariat för innevarande läsår, from oktober 2015 tom juni 2016.

Ansökan skickar du senast  2015-09-14

Vi söker dig som har ett brinnande intresse för tillverkningsindustrin och dess kompetensförsörjning. Vårt gemensamma mål är att bidra till att möta den efterfrågan på kompetent arbetskraft som finns tack vare allt mer kunskapskrävande arbetsuppgifter inom området .

Vi förutsätter att du har relevant högskoleutbildning. Arbetslivserfarenhet från tillverkningsindustrin eller från pedagogisk verksamhet kopplad till tillverkningsindustrin är ett krav. Tillgång till ett befintligt nätverk inom branschen är ett plus. Arbetslivserfarenhet med frågor inom eftergymnasial utbildning är meriterande.

Som person är du lyhörd, ödmjuk och flexibel. Du sätter kunden i fokus och har förmåga att bygga förtroendefulla, långsiktiga relationer. Du är strukturerad, har hög kommunikativ förmåga, hög servicekänsla och ett pedagogiskt sinne. En målinriktad resultatjägare!

Arbetsuppgifter:

  • Vårda befintliga och skapa nya näringslivskontakter


  • Dokumentera alla kontakter och tillhörande aktiviteter i Campus Värnamos CRM-system

  • Organisera och genomföra studiebesök

  •  Vara kursansvarig och handledare åt studenter i näringslivsförlagda kurser (NFK) och Examensarbeten inom utbildningen 3D-teknik

  •  Vara studenternas coach och vägledare i NFK och Examensarbete och inför jobbsökande

  •  Utbildningsadministration kring aktuella kurser

  • Undersöka efterfrågan av kompetensutveckling hos näringslivet

  • Sälja in vissa kompetensutvecklingsaktiviteter


 

Tillträde enligt överenskommelse. Övriga upplysningar kring tjänsten får du av Enikö Ohlsson, verksamhetschef, 0370-37 78 77 eller eniko.f.ohlsson@varnamo.se

Ansökan skickar du  till

eniko.f.ohlsson@varnamo.se

senast  2015-09-04