Instagram logotyp
Visa sidor för...

NYHET:

2015-11-05

Ledigt jobb som Teknikcenteransvarig 100%

Var med i utvecklingsarbetet när Campus Värnamo tar nästa steg

Campus Värnamo har som sitt huvudsakliga uppdrag att anordna eftergymnasiala utbildningar. I nära samarbete med näringslivet och den regionala högskolan utvecklar vi kurser och utbildningar som håller hög kvalitet och är skräddarsydda för näringslivets behov. Nu söker vi en medarbetare som ska leda och vidareutveckla arbetet inom verksamhetsområdet: Teknikcenter.

Ansökan skickar du senast 2015-11-länk till annan webbplats30

SÖK TJÄNSTlänk till annan webbplats

Campus Värnamo är en spännande arbetsplats för oss som gillar utmaningar och vill arbeta i en miljö där nyskapande och kreativitet värderas högt. Vi som arbetar här har olika ansvarsområden, men har också ett gemensamt uppdrag, att kontinuerligt utveckla verksamheten.

Teknikcentret är en viktig satsning i Gummifabriken där näringsliv, kultur och högskola ska genom samproduktion driva aktiviteter för olika målgrupper som höjer teknikintresset och bidrar till den lokala tillverkningsindustrins kompetensförsörjning.

Tjänsten innebär att ta ansvar för vidareutvecklingen av Teknikcentret, med målet att tredubbla verksamheten inom två år.

Arbetsuppgifter:

  • Målsättnings-, uppföljnings- och budgetansvar för verksamhetsområdet

  • Planering och genomförande av aktiviteter i Teknikcentret med huvudinriktning mot målgrupperna högstadiet, gymnasiet och vuxna

  • Ansvara för att leda och fördela arbetet i verksamhetsområdet

  • Ansvara för inköp och anskaffning av utrustning och material till Teknikcentret

  • Arbeta med vidareutveckling av kontaktnät och medfinansiering av Teknikcentret

Som Teknikcenteransvarig brinner du för teknik, tillverkningsindustrin och regionen. Du förväntas ta egna initiativ och vara en motor i Teknikcentrets olika aktiviteter och utvecklingsprojekt. Ditt engagemang ska bidra till att öka teknikintresset.

Vi söker dig som har ett stort intresse för utbildnings- och utvecklingsfrågor med fokus på teknik. Vi förutsätter att du har någon form av högskoleutbildning och arbetslivserfarenhet med koppling till teknik. Erfarenhet av utbildningsverksamhet eller arbete med kompetensutvecklingsfrågor är meriterande. Goda ledaregenskaper och ett pedagogiskt sinne är ett måste.

Som person är du kreativ, ansvarsfull, positiv och drivs av utmaningar. Du är självständig, strukturerad och har lätt för att samarbeta. Du är en lyhörd person som får saker att hända!

Tillträde enligt överenskommelse. Övriga upplysningar kring tjänsten får du av Niclas Stensson, utvecklingsstrateg, 0370-37 79 24 eller niclas.v.stensson@varnamo.se


SÖK TJÄNSTlänk till annan webbplats