Instagram logotyp
Visa sidor för...

NYHET:

2015-03-19

Ledigt jobb som Teknikinspiratör, 100%

#teknikärkul - Var med och bygg Teknikcentret i Värnamo

Ansökan skickar du senast  2015-04-07

Gummifabriken – en kreativ mötesplats - erbjuder tillgång till högre utbildning, stimulans för teknikintresse, kultur och entreprenörskap. Mötet mellan dessa verksamheter och aktiviteter får kreativiteten att blomma. I Gummifabriken huserar och samverkar Kulturförvaltningen, Värnamo Näringsliv AB och Campus Värnamo.

Campus Värnamo har som sitt huvudsakliga uppdrag att anordna eftergymnasiala utbildningar. I nära samarbete med näringslivet och olika högskolor utvecklar vi kurser och utbildningar som håller hög kvalitet och är skräddarsydda för näringslivets behov.

Vi söker nu en medarbetare som ska ansvara för genomförandet av aktiviteter i Gummifabrikens Teknikcenter:

  • Teknikinspiratör, 100%

Teknikcentret är en ny satsning i Gummifabriken. Syftet med Teknikcentret är att genom samproduktion mellan näringsliv, kultur och högskola driva aktiviteter som höjer teknikintresset hos barn och ungdomar. Med Teknikcentret vill vi bidra till den lokala tillverkningsindustrins kompetensförsörjning. Visionen är att bygga ett Teknikcenter för alla åldrar som är nationellt känt 2018.

Tjänsten innebär att ta ansvar för planering och genomförande av aktiviteter kopplade till Teknikcentret och bygga upp en långsiktig plan för verksamheten. Anställningsformen är tillsvidareanställning.

Arbetsuppgifter:

  • Skapa, planera, genomföra och utvärdera teknikaktiviteter för olika målgrupper.

  • Planera och genomföra teknikutbildning för pedagoger.

  • Planera och projektleda utbildning för näringslivet.

  • Ledamot i arbetsgruppen för Gummifabrikens Teknikcenter.

Som Teknikinspiratör brinner du för teknik, tillverkningsindustrin och regionen. Du förväntas ta egna initiativ och vara en motor i Teknikcentrets olika aktiviteter och utvecklingsprojekt. Ditt engagemang ska bidra till att öka teknikintresset.

Vi söker dig som har ett stort intresse för utbildnings- och utvecklingsfrågor med fokus på teknik. Vi förutsätter att du har någon form av högskoleutbildning och arbetslivserfarenhet med koppling till teknik. Erfarenhet av att ha drivit utvecklingsprojekt är ett plus. Erfarenhet av utbildningsverksamhet eller arbete med kompetensutvecklingsfrågor är meriterande. Goda ledaregenskaper och ett pedagogiskt sinne är ett måste.

Som person är du kreativ, ansvarsfull, positiv och drivs av utmaningar. Du är självständig, strukturerad och har lätt för att samarbeta. Du är en lyhörd person som får saker att hända!

Tillträde enligt överenskommelse. Övriga upplysningar kring tjänsten får du av Niclas Stensson, Utvecklingsstrateg, 0370-37 79 24

Ansökan skickar du senast  2015-04-07