Instagram logotyp
Visa sidor för...

NYHET:

2015-12-11

Ledigt jobb som Utbildningsledare, 100 %

Nu söker vi en medarbetare som ska arbeta med administration, men också mycket kontakt med såväl studenter som lärare/konsulter.

Var med i utvecklingsarbetet när Campus Värnamo tar nästa steg.

Campus Värnamo har som sitt huvudsakliga uppdrag att anordna eftergymnasiala utbildningar. I nära samarbete med näringslivet och den regionala högskolan utvecklar vi kurser och utbildningar som håller hög kvalitet och är skräddarsydda för näringslivets och den offentliga sektorns behov. Nu söker vi en medarbetare som ska arbeta med några av våra programutbildningar.

Ansökan skickar du senast 2016-01-08

Tjänsten innehåller en hel del administration, men också mycket kontakt med såväl studenter som lärare/konsulter.

Arbetsuppgifter:

  • Utbildningsadministration (registrering, resultatrapportering, utvärdering mm)

  • Schemaläggning

  • Arkivering

  • Upphandling av tjänster

  • Studenternas kontaktperson

  • Ansvar för studeranderåd och lärarråd

  • Kontakt med högskolor

Då arbetet innebär mycket kontakt med både studenter och personal, kräver det en mycket tålmodig, flexibel och serviceinriktad person. Som utbildningsledare är du spindeln i nätet och förväntas ha hög stresstålighet.

Vi söker dig som har erfarenhet från administrativt arbete och en relevant utbildning. God datorvana är en förutsättning samt förmåga till tydlig kommunikation i tal och skrift både på svenska och engelska. Erfarenhet av arbete inom utbildningsverksamhet är meriterande.

Som person är du strukturerad, noggrann och självständig samtidigt som du har hög flexibilitet och en god servicekänsla.

Tillträde enligt överenskommelse. Övriga upplysningar kring tjänsten får du av Enikö Ohlsson, verksamhetschef.