Instagram logotyp
Visa sidor för...

NYHET: Ledigt jobb: Teknikinspiratör, 100%

2020-02-27

Ledigt jobb: Teknikinspiratör, 100%

Var med i Campus Värnamos fortsatta utvecklingsarbete!

Campus Värnamo har som sitt huvudsakliga uppdrag att anordna eftergymnasiala utbildningar. I nära samarbete med näringslivet, den offentliga sektorn och högskolan utvecklar vi kurser och utbildningar som håller hög kvalitet och är skräddarsydda för det regionala arbetslivets behov. För att bidra till regionens långsiktiga kompetensförsörjning driver verksamheten ett Teknikcenter. Teknikcenter är uppbyggd för både skol- och fritidsverksamhet med målsättning att främja teknikintresset hos barn och ungdomar.
Vår heltidsanställda teknikinspiratör som arbetar med barn i de lägra åldrarna kommer att vara tjänstledig på deltid under det kommande läsåret.
Därför söker vi en vikarie under perioden augusti 2020 – juni 2021.

Teknikinspiratör, 100%

Som teknikinspiratör kommer du att ansvara för planering och genomförande av skolaktiviteter för målgrupperna förskolan, lågstadiet och mellanstadiet. Du kommer också att ansvara för planering, bemanning och genomförande av alla KomTek-aktiviteter som bland annat innebär rekrytering och introduktion av timanställda teknikinspiratörer, planering av deras arbetsuppgifter, rapportering av deras arbetstider mm. Du behöver också fungera som coach och handledare för de timanställda inspiratörerna. I arbetet ingår också utvärdering och dokumentation av de genomförda aktiviteterna inom det aktuella ansvarsområdet.

Du kommer att ingå i ett litet arbetslag där var och en ansvarar för de egna arbetsområdena och tillsammans för Teknikcenters vidareutveckling.

Du som söker tjänsten har erfarenhet av arbete med barn och ungdomar. Du har ett brinnande teknikintresse och relevant högskoleutbildning. Du talar och skriver svenska flytande. God datorvana är en förutsättning. Erfarenhet av arbete inom skolverksamhet är meriterande.

Vi söker dig som har positiv inställning, nyfikenhet och lösningsfokus. Du är en lugn, ansvarsfull och tillmötesgående person som drivs av att inspirera och få andra att växa. Du är ödmjuk, prestigelös och samarbetsvillig.

Tillträde i augusti 2020. Övriga upplysningar kring tjänsten får du av Oscar Axelsson, Teknikcenteransvarig, 0370-37 80 27 eller oscar.axelsson@varnamo.se

Ansökan skickar du in senast 2020-03-23 via Värnamo Kommuns hemsida.länk till annan webbplats