Instagram logotyp
Visa sidor för...

NYHET:

2019-02-27

Ledigt jobb: Två huvudlärare, Produktionsutveckling och Verktygsteknik

Var med i utvecklingsarbetet när Campus Värnamo tar nästa steg!

Campus Värnamo har som sitt huvudsakliga uppdrag att anordna eftergymnasiala utbildningar. I nära samarbete med näringslivet, den offentliga sektorn och högskolan utvecklar vi kurser och utbildningar som håller hög kvalitet och är skräddarsydda för det regionala arbetslivets behov.

Nu söker vi två nya medarbetare som ska arbeta med yrkeshögskoleutbildningarna Produktionsutveckling och Verktygsteknik. Tjänsterna har anställningsform tillsvidareanställning på heltid.

Två huvudlärare, 100 %

Tjänsterna innehåller mycket kontakt med studenter, lärare/konsulter och arbetsgivare inom aktuell bransch.

Arbetsuppgifter:

  • Ansvara för genomförandet och examinationen av kurserna Lärande i arbete samt Examensarbete inom den aktuella utbildningen
  • Ansvara för genomförande, examination och vidareutveckling av några i utbildningarna ingående kurser
  • Ansvara för utbildningens arbetslivsanknytning genom ett nära samarbete med olika arbetsgivare inom den aktuella branschen
  • Organisera och genomföra studiebesök tillsammans med de studerande
  • Delta i utbildningarnas övergripande planeringsarbete
  • Vara bollplank åt konsulter som är delaktiga i utbildningarnas genomförande
  • Ansvara för kontakten med samverkansföretag för den aktuella utbildningen

Då arbetet innebär mycket kontakt med både studenter och arbetsgivare kräver det en tålmodig, flexibel och serviceinriktad person. Som huvudlärare förväntas du ha stort intresse inom branschens utvecklingsfrågor.

Vi söker dig som har arbetslivserfarenhet från branschen och relevant utbildning. Du talar och skriver svenska flytande. Erfarenhet av arbete inom utbildningsverksamhet är meriterande. Goda ledaregenskaper och ett pedagogiskt sinne är ett måste.

Som person är du ansvarsfull, positiv och drivs av utmaningar. Du är självständig, strategisk, strukturerad och har lätt för att samarbeta. Du är en lyhörd och trovärdig relationsbyggare som får saker att hända! Du uppskattar det personliga mötet och har en välutvecklad kommunikativ förmåga. Du drivs av att se andra utvecklas.

Tillträde enligt överenskommelse. Övriga upplysningar kring tjänsten får du av Cinna Adanko, utbildningsansvarig, 0370-37 79 62 eller carina.adanko@varnamo.se

Ansökan skickar du senast 2019-03-24 via Värnamo Kommuns hemsida.länk till annan webbplats