Instagram logotyp
Visa sidor för...

NYHET:

2017-05-04

Ledigt jobb: Utbildningsledare

Var med i utvecklingsarbetet när Campus Värnamo tar nästa steg.

Campus Värnamo har som sitt huvudsakliga uppdrag att anordna eftergymnasiala utbildningar. I nära samarbete med näringslivet, högskolan och den offentliga sektorn utvecklar vi kurser och utbildningar som håller hög kvalitet och är skräddarsydda för näringslivets och den offentliga sektorns behov. Nu söker vi en medarbetare som ska arbeta med några av våra programutbildningar.

Utbildningsledare 100%

Tjänsten innehåller en hel del administration, men också mycket kontakt med såväl studenter som lärare/konsulter. I arbetsuppgifterna ingår schemaläggning, tentamenshantering, arkivering, upphandling och övrig utbildningsadministration. Som utbildningsledare ansvarar man också för studeranderåd, lärarråd samt studenternas utvecklingsplanering. Även studeranderekrytering ingår i tjänsten.

Då arbetet innebär mycket kontakt med både studenter och personal, kräver det en tålmodig, flexibel och serviceinriktad person. Som utbildningsledare är du spindeln i nätet och förväntas vara stresstålig.

Vi söker dig som har erfarenhet från administrativt arbete och en relevant utbildning. God datorvana är en förutsättning samt förmåga till tydlig kommunikation i tal och skrift både på svenska och engelska. Erfarenhet av arbete inom utbildningsverksamhet är meriterande. Som person är du strukturerad, noggrann och självständig samtidigt som du har hög flexibilitet och en god servicekänsla.

Tillträde enligt överenskommelse. Kontaktperson är Cinna Adanko, utbildningsansvarig, 0370-37 79 62 eller carina.l.adanko@varnamo.se

Ansökan skickar du in senast 2017-06-30 via Värnamo kommuns hemsidalänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.