Instagram logotyp
Visa sidor för...

NYHET:

2014-12-03

Ledigt jobb - Utbildningsledare,
100% på Campus Värnamo

Var med i utvecklingsarbetet när Campus Värnamo tar nästa steg!

Campus Värnamo har som sitt huvudsakliga uppdrag att anordna eftergymnasiala utbildningar. I nära samarbete med näringslivet och de regionala högskolorna utvecklar vi kurser och utbildningar som håller hög kvalitet och är skräddarsydda för näringslivets behov. Nu söker vi en medarbetare som ska arbeta med våra programutbildningar.


Utbildningsledare, 100%

Campus Värnamo är en spännande arbetsplats för oss som gillar utmaningar och vill arbeta i en miljö där nyskapande och kreativitet värderas högt. Vi som arbetar här har olika ansvarsområden, men också ett gemensamt uppdrag att kontinuerligt utveckla verksamheten. Tjänsten innehåller en hel del administration, men också mycket kontakt med såväl studenter som lärare/konsulter.


Arbetsuppgifter:

  • Utbildningsadministration
    (registrering, resultatrapportering, utvärdering mm)


  • Schemaläggning


  • Arkivering


  • Upphandling av tjänster


  • Studenternas kontaktperson


  • Ansvar för studeranderåd och lärarråd


  • Kontakt med högskolorDå arbetet innebär mycket kontakt med både studenter och personal, kräver det en mycket tålmodig, flexibel och serviceinriktad person. Som utbildningsledare är du spindeln i nätet och förväntas ha hög stresstålighet. 

Vi söker dig som har erfarenhet från administrativt arbete och en relevant utbildning. God datorvana är en förutsättning samt förmåga till tydlig kommunikation i tal och skrift både på svenska och engelska. Erfarenhet av arbete inom utbildningsverksamhet är meriterande.

Som person är du strukturerad, noggrann och självständig samtidigt som du har hög flexibilitet och en god servicekänsla.


Tillträde enligt överenskommelse. Övriga upplysningar kring tjänsten får du av Enikö Ohlsson, verksamhetschef, 0370-37 78 77 eller

eniko.f.ohlsson@varnamo.se

Ansökan skickar du senast 2015-01-09.
via jobb.varnamo.selänk till annan webbplats