Instagram logotyp
Visa sidor för...

NYHET:

2013-05-30

Ledigt jobb - Utbildningsledare 100% på Campus Värnamo

Var med i utvecklingsarbetet när Campus Värnamo tar nästa steg!

Campus Värnamo har som sitt huvudsakliga uppdrag att anordna eftergymnasiala utbildningar.  I nära samarbete med näringslivet och de regionala högskolorna utvecklar vi kurser och utbildningar som håller hög kvalitet och är skräddarsydda för näringslivets behov.Nu söker vi en medarbetare som ska arbeta med våra heltidsutbildningar.

Utbildningsledare, 100%

Campus Värnamo är en ny spännande arbetsplats för oss som gillar utmaningar och vill arbeta i en miljö där nyskapande och kreativitet värderas högt. Vi som arbetar här har olika ansvarsområden, men också ett gemensamt uppdrag att kontinuerligt utveckla verksamheten. Tjänsten innehåller en hel del administration, men också mycket kontakt med såväl studenter som lärare/konsulter.

Arbetsuppgifter:

  • Utbildningsadministration (registrering, resultatrapportering, utvärdering mm)

  • Schemaläggning

  • Arkivering 

  • Upphandling av tjänster

  • Studenternas kontaktperson

  • Ansvar för studeranderåd och lärarråd

  • Kontakt med högskolor

Då arbetet innebär mycket kontakt med både studenter och personal, kräver det en mycket tålmodig, flexibel och serviceinriktad person. Som utbildningsledare är du spindeln i nätet och förväntas ha hög stresstålighet.

Vi söker dig som har erfarenhet från administrativt arbete och en relevant utbildning. God datorvana är en förutsättning samt förmåga för tydlig kommunikation i tal och skrift både på svenska och engelska (lägsta nivå är gymnasieskolans Eng B och Sv C). Utbildning och erfarenhet inom e-tjänster samt erfarenhet av att uppdatera hemsidor är meriterande. Erfarenhet av arbete inom kundtjänst och support är ett plus.

Som person är du strukturerad, noggrann och självständig samtidigt som du har hög flexibilitet och en god servicekänsla.

Tillträde enligt överenskommelse. Övriga upplysningar kring tjänsten får du av Enikö Ohlsson, verksamhetschef, 0370-37 78 77 eller

eniko.f.ohlsson@varnamo.se

Sista ansökningsdag var 2013-06-10.