Instagram logotyp
Visa sidor för...

NYHET:

2016-04-26

Närmare 400 har valt Värnamo i första hand

Utbildningarna på Campus Värnamo har lockat många sökanden även i år. Till de 220 utbildningsplatserna, som är fördelade på tio utbildningar, har cirka 400 förstahandssökanden registrerats den 15 april. Alla utbildningar, förutom Sjuksköterska, är fortsatt öppna för sen anmälan.

- Antalet utbildningar har fördubblats sedan förra året och det finns ett stort intresse att studera i Värnamo. Det är oerhört glädjande att närmare 400 personer har valt Campus Värnamos utbildningar i första hand säger Enikö Ohlsson, verksamhetschef.

Socialpedagog, Sjuksköterska, Förskollärare och Integrationspedagog är utbildningarna som toppar listan med flest antal sökande per utbildningsplats. Därefter följer 3D-teknik och Fastighetsingenjör. Ansökningssiffrorna är också lovande för utbildningen Webbutveckling .NET, med 23 förstahandssökanden till 20 utbildningsplatser, till skillnad från tidigare signaler.

- Det finns fortfarande chans att söka och bli antagen till utbildningsstarten i augusti. Det finns ett antal restplatser på Fastighetstekniker, Fastighetsingenjör, Verktygsmakare, 3D-teknik, Produktionsutveckling och Webbutvecklare .NET säger Cinna Adanko, utbildningsansvarig.

Läs mer om utbildningarna som på Campus Värnamo här: http://www.campus.varnamo.se/utbildningar.html

Frågor besvaras av
Cinna Adanko, utbildningsansvarig, Campus Värnamo

0370-37 79 62
cinna.l.adanko@varnamo.se