Instagram logotyp
Visa sidor för...

NYHET: NITUS vårkonferens 2018

2018-04-20

NITUS Vårkonferens 18-19 april "Entreprenörskap på redit”

Igår avslutades Nituslänk till annan webbplats - Nätverket för kommunala lärcentras vårkonferens i Campus Värnamos regi. I år med temat ”Entreprenörskap på redit”

För de som anlände redan på tisdagskvällen började det med mingel, mat och roliga aktiviteter i Teknikcenter.

Onsdag, förmiddag
Dagen började med att deltagarna hälsades välkomna av kommunstyrelsen ordförande Hans-Göran Johansson och kommundirektören Ulf Svensson.
Sedan följde en rad programpunkter, bl a presentation av Campus Värnamo och Gummifabriken, Campus Värnamos arbete med entreprenörskap & ADSL, info från Skolverket och statsbidragsenheten, info från UHR, info om EPALE, Nordplus vuxen och Erasmus.

Eftermiddag
På eftermiddagen var det stämmoförhandlingar, när det var avklarat kunde man välja på några frivilliga aktiviteter: Rundvandring i Gummifabriken, spela kula i rutan på Flanaden med Kalle Boman (filmproducent & professor i filmisk gestaltning) eller en guidad tur i Apladalen.
Dagen avslutades med god mat på Madame Brasserie & Café, musikunderhållning och en ståuppföreställning med Martin Svensson.

Torsdag
Sista dagen innehöll två intressanta studiebesök, först på BabyBjörn och sedan High Chaparral, vilka båda är riktigt goda förebilder som entreprenörer!
Avslutningsvis berättade Adam Svensson från Science Park och VNAB om framgångssagan kring BLB Industries och Niclas Stensson och Joakim Wiedesheim om projektet ”Partnerskap för ökad konkurrenskraft”

Campus Värnamo säger stort tack till alla deltagare!