Instagram logotyp
Visa sidor för...

NYHET:

2015-06-01

Ny medarbetare!

Vi på Campus Värnamo hälsar vår medarbetare Marie Cavorian välkommen! Marie arbetar som utbildningsledare på Campus Värnamo.

Hej och välkommen Marie, vem är du?

”Hej! Jag heter Marie och började min anställning som utbildningsledare på Campus Värnamo den första april i år. Jag har en pedagogisk examen i botten och har de senaste sju åren arbetat som lärare i beteendevetenskapliga ämnen, främst pedagogik, psykologi och forskningsmetodik, på såväl högskola och folkhögskola. Som utbildningsledare kommer jag att arbeta mer administrativt med Campus Värnamos yrkeshögskoleutbildningar, och jag ser mycket fram emot att komma in i rollen som spindeln i nätet.”

Var kommer du ifrån?

Jag är en f.d. Västmanlänning som växte upp i Strömsholm, en liten ort mitt emellan Västerås och Eskilstuna där det bor ca: 600 människor och 300 hästar. Efter studenten läste jag vidare på Mälardalens högskola i Västerås, där jag efter studierna fick jobb som lärare i pedagogik.

Hur kommer det sig att du hamnade i Värnamo?

2008 träffade jag min sambo, som är född och uppvuxen i Värnamo, och samma sommar gick flyttlasset ner till Värnamo. Här fick jag anställning som lärare på Värnamo folkhögskola, där jag arbetade i fem år. När jag i början av 2015 såg att Campus Värnamo sökte en utbildningsledare sökte jag tjänsten direkt!  Eftersom jag trivts utmärkt inom vuxenutbildningens värld, liksom med läraryrkets allt mer administrativa arbetsuppgifter, kändes tjänsten helt rätt för mig.

Vilka mål har du framför dig och hur relaterar du dem till Gummifabriken?

Det är viktigt för mig att trivas och må bra – då presterar jag som bäst. Här på Campus är det högt i tak och jag har fått många härliga kollegor som gjort att jag snabbt känt mig som hemma. Till hösten får jag också lära känna alla våra yrkeshögskolestudenter, något jag ser mycket fram emot.

Tror du att du kommer att trivas?

Absolut. Det är ett glatt och kreativt gäng som arbetar här på Campus, och jag upplever att verksamheten är i ständig utveckling. Dessutom trivs jag väldigt bra i Värnamo, som är en trevlig och välskött stad med ett bra läge. Särskilt uppskattar jag de fina promenadmöjligheterna som Apladalen, Osudden och Prostsjön erbjuder, men framförallt närheten till Store Mosse nationalpark - en fantastisk plats. Det blir med andra ord många och långa promenader med hunden på fritiden!

Marie Cavorian