Instagram logotyp
Visa sidor för...

NYHET:

2013-10-15

Ny medarbetare

Vi på Campus Värnamo hälsar vår nya medarbetare Jennie Norberg välkommen! Jennie kommer att arbeta som marknadsförare på Campus Värnamo och Gummifabriken.

Hej och välkommen Jennie, vem är du?

”Hej! Jag är en Jennie-alisk marknadsförare från Skåne som älskar passionerade och kreativa människor. Efter mina tre års studier inom mediekommunikationsvetenskap i Falun arbetade jag med kommunikation och marknadsföring på företagsinkubatorn i Gävle. Nu har jag landat i Värnamo för en ny och spännande resa tillsammans med Campus Värnamo och Gummifabriken, det ska bli så spännande och utvecklande”.

Var kommer du ifrån?

I södra Skåne finns det en by som heter Skurup, där är jag uppväxt med mina två äldre bröder och mina föräldrar. Efter studenten 2007 lämnade jag Skurup för Dalarna och heltidsstudier, till Norrland enligt mina skånska vänner.  I Dalarna började jag läsa Grafisk Teknologi och Design för att sedan vända in på marknadsföring och strategisk kommunikation.

Hur kommer det sig att du hamnade i Värnamo?

Det var Gummifabriken som satte Värnamo på kartan för mig och det som tillslut övertygade mig var känslan jag fick för Värnamo när jag var på besök. Jag upplevde och upplever fortfarande att Värnamo är en framåtdrivande kommun fylld med inspirerande, kreativa och drivna människor som brinner för sin kommun.  Mina vänner frågade mig varför Värnamo och jag svarade, Varför Inte Värnamo, där växer ju möjligheterna.

Vilka mål har du framför dig och hur relaterar du dem till Campus Värnamo och Gummifabriken?

Mitt största fokus i livet just nu är att bygga upp mitt liv i Värnamo och låta mig inspireras och utvecklas tillsammans med alla de innovativa människor som är engagerade i Gummifabriken. Värnamo kommun har gett mig ett stort förtroende och en enorm möjlighet för min utveckling, och för det tänker jag ge tillbaka med all den energi, kompetens och ambition som driver mig framåt.

Tror du att du kommer att trivas?

Absolut. Det är otroligt bra människor som arbetar på Campus Värnamo och med Gummifabriken och jag ser mig själv som en i gänget redan. Även i det privata är det många människor som kommer med bra tips för fritidsaktiviteter och umgänge och med en välkomnande hand. Det är en härlig tid jag har framför mig och det ska bli så roligt att få vara en av oss alla i Värnamo.