Instagram logotyp
Visa sidor för...

NYHET:

2014-06-02

Ny medarbetare!

Vi på Campus Värnamo hälsar vår nya medarbetare Erik Samuelsson välkommen! Erik kommer att arbeta som mötesorganisatör på Gummifabriken.

Hej och välkommen Erik, vem är du?

”Hej! Jag heter Erik och har precis påbörjat min tjänst som mötesorganisatör på Gummifabriken. Jag är utbildad gymnasielärare men det tog bara några år innan jag bytte bransch och blev gruppchef på IKEA. Senast har jag jobbat som Service Manager på Selecta, med kontor både i Jönköping och Skövde. Jag ser fram att får vara en del i Gummifabrikens möteskoncept som kommer bli väldigt spännande och utvecklande”.

Var kommer du ifrån?

Född och uppvuxen i Karlskrona med mina föräldrar och två bröder. Efter värnplikten flyttade jag till Lund och Malmö för att studera och spela handboll.  Efter en del flyttar i Skåneland bar det av mot Jönköping men bor numera i metropolen Skillingaryd med fru och tre barn.

Hur kommer det sig att du hamnade i Värnamo?

Gummifabriken är ett fantastiskt spännande projekt som lockade. När jag såg att tjänsten som mötesorganisatör låg ute kunde jag inte motstå att söka. Gummifabriken är en fantastisk möjlighet för att föra in Värnamo i rampljuset, en möjlighet som jag tycker vi ska ta.

Vilka mål har du framför dig och hur relaterar du dem till Gummifabriken?

Mötesverksamheten är en groende verksamhet som kan behöva lite hjälp på traven innan den kan köras för fullt, att få vara en del i det byggande känns väldigt inspirerande. Det finns så många innovativa människor som är engagerade i Gummifabriken och många bland Värnamoborna har en åsikt om den. Vi ska visa hur bra Gummifabriken är för Värnamo kommun och vilka möjligeter som finns här.

Tror du att du kommer att trivas?

Absolut. Det är otroligt bra människor som arbetar med och på Gummifabriken. Jag har den stora förmånen att få jobba med alla de näringar som sitter i Gummifabriken men också med alla externa kunder som hit. Redan efter första dagen kände jag att detta kändes rätt.