Instagram logotyp
Visa sidor för...

NYHET:

2014-09-11

Ny medarbetare på Campus Värnamo

Vi hälsar Daniel Johansson välkommen till Campus Värnamo.


Hej, jag heter Daniel Johansson och jag har börjat min anställning som samordnare på Campus Värnamo. Kommer närmast från PLM Group AB där jag arbetade med utbildning av olika slag och även support. Tidigare i arbetslivet har jag drivit egna företag inom verkstadsindustrin.


Jag är född och uppvuxen i byn Kärda som ligger cirka 7 km väster om Värnamo. Efter studietiden bodde jag i Värnamo ett antal år, flyttade sedan ut på landet där jag stannade ett tiotal år för att sedan flytta tillbaka till Värnamo, där jag bor idag med min sambo och 2 barn.

Jag ser fram emot att komma igång med både arbetet av Campus företagskontakter men också arbetet med studenterna i form av studiebesök, näringsförlagda kurser/projekt och examensarbete.


Campus ska vara en naturlig samarbetspartner för olika aktiviteter, vare sig om det är studentprojekt, examensarbete, mötesverksamhet eller kompetensutveckling. Jag har som mål att skapa och knyta kontakter med företag. 

När det gäller studenter är målsättningen att kunna ge dem inblick i hur det ser ut och går till ute på företag för att kunna förbereda och ge studenterna så goda förutsättningar som möjligt inför arbetslivet. 

Jag brinner verkligen för kontakter med näringslivet. Det grundar sig i ett genuint intresse av företag i regionen och kontakten med människor. Åren då jag själv bedrev företag har också starkt bidragit till detta intresse. Att få arbeta med studenter och förbereda dem inför arbetslivet är också något som är otroligt givande.

 

Daniel Johansson, Samordnare Campus Värnamo