Instagram logotyp
Visa sidor för...

NYHET:

2020-06-04

Smålands Turism livesänder från Teknikcenter

Idag har vi hjälpt Smålands Turism med sommaravslutningen av deras digitala utbildningar som de sänt under sex veckor. Idag var det sista sändningen i Teknikcenter där allt började för sex veckor sedan. Vi säger tack till Smålands Turism för ett gott samarbete under dessa veckor!

Smålands Turism, som nu ingår i Regionen, kontaktade Campus Värnamo för sex veckor sedan för att få igång sina digitala utbildningar och för att få en partner att diskutera med. De fick konkreta och handgripliga tips om vad man ska tänka på, som till exempel val av program, hur man ska lägga upp det pedagogiskt och hur man tekniskt genomför en digital utbildning.

Första utbildningstillfället var på plats på Campus Värnamo och sedan genomförde de själva ett 30-tal utbildningar där Campus Värnamo fanns med på distans som support om det dök upp några frågetecken. Idag var det sommaravslutning i Teknikcenter där första utbildningstillfället sändes för sex veckor sedan och som nu i Coronatider blivit en TV-studio.

Nöjda arrangörer efter sista sändningen.
- Vi har fått väldigt många konkreta tips och att vi fick vara på Campus Värnamo när vi startade skapade en trygghet som gjorde att vi hade styrkan och kunskaperna att rodda utbildningarna själva, säger Helene Berg som är VD på Smålands Turism.

Fr v. Hanna Glans, internationell projektledare, Gitte Darius, administration, Helene Berg, VD, Anna Hegethorn, affärsutvecklare och Hanna Carlholt-Jarl, digital kommunikatör

Även SVT Jönköping var på plats och uppmärksammade Småland Turisms sändning i Teknikcenter i Gummifabriken. Se inslaget här.länk till annan webbplats