Instagram logotyp
Visa sidor för...

NYHET:

2020-10-02

Thule - årets samverkansföretag!

Vinnare av priset Årets samverkansföretag tilldelas Thule Sweden för 2019. Thule är värdig vinnare som aktiv i samtliga programutbildningar som riktar sig mot industrin och bidrar på ett föredömligt sätt, inte bara till sin egen, utan även till regionens kompetensförsörjning. Priset delades ut i samband med frukostmötet på Vandalorum den 2 oktober.

Vinnare av Årets samverkansföretag 2019 är Thule Sweden AB med följande motivering:
”Thule Sweden AB har varit drivande i framtagningen, uppbyggnaden och utvecklingen av utbildningar allt sedan starten av Campus Värnamo. Under 2019 har Thule tagit emot studenter från utbildningarna 3D-teknik, Produktionsutveckling och Verktygsteknik. Vidare har Thule varit ledamot i ledningsgruppen för Verktygsteknik, programrådet för 3D-teknik samt varit drivande i framtagningen av den nya utbildningen Kvalificerad 3D-printtekniker.”

- Thule är en värdig vinnare och ett samverkansföretag som under 2019 varit aktiv i samtliga befintliga industriutbildningar hos oss på Campus Värnamo och dessutom varit drivande i att ta fram den nya utbildning Kvalificerad 3D-printtekniker, säger Niclas Stensson, ansvarig för näringslivssamverkan på Campus Värnamo.

- Det känns fantastiskt hedrande. Det är alltid lika hedervärt att få uppmärksamhet för sitt arbete, säger Joakim Kilén på Thule Group.

Campus Värnamo delar ut priset för att visa uppskattning till samverkansföretag som bidragit till arbetslivsanknytningen i Campus Värnamos utbildningar och aktiviteter.

Övriga nominerade var bsv arkitekter & ingenjörer och KEYnet.

Mer om Årets samverkansföretag går att läsa på vår hemsida.