Instagram logotyp
Visa sidor för...

NYHET:

2016-10-13

Välkommen Emeli!

Emeli arbetar som utbildningsledare för utbildningarna integrationspedagog, produktionsutveckling, sjuksköterska och socialpedagog.

Hej och välkommen Emeli, vem är du?
- Jag heter Emeli Hellström och började arbeta här på Campus den 18 april. Jag är en inflyttad halvnorsk västgöte som har en ständig längtan till Umeå.

Var kommer du senast ifrån?
- Jag jobbade senast på antagningen vid Jönköping University, där jag bland annat ansvarade för högskoleprovet i region Jönköpings län.

Hur kommer det sig att du hamnade i Värnamo som utbildningsledare?
- Efter att jag och min sambo flyttade till en by utanför Värnamo i samma veva som vi fick barn, började pendlingsavståndet till Jönköping kännas lite långt. Dessutom kände jag att det började bli dags att pröva något nytt, så när tjänsten som utbildningsledare på Campus Värnamo kom ut var det inget att tveka om.

Vilka mål har du framför dig och hur relaterar du dem till Campus Värnamo?
- Jag vill att studenterna vid de utbildningar som jag arbetar med ska få en så bra studietid som möjligt gällande de delar som jag kan påverka. Jag hoppas kunna vara med och arbeta för att Campus Värnamo får bibehålla sitt goda rykte och sprida det än mer. Att vara med och bredda verksamheten utifrån fler utbildningar och bredare målgrupper är både spännande och givande.

Vilken är din upplevelse av Campus Värnamo och Gummifabriken?
- En positiv arbetsplats där man gillar utveckling och gläds åt varandras framgångar!