Instagram logotyp
Visa sidor för...

NYHET:

2019-05-28

Välkommen Hanna!

Hanna Gran ska jobba med ekonomi- och utbildningsadminstration.

Hej och välkommen Hanna, vem är du?
Jag är en positiv tjej som bor i Horda för tillfället där jag även växte upp. Spenderar gärna min tid med att resa, umgås med familj och vänner eller vid en bra serie på Netflix. Jag jobbar även som fristående hudvårdskonsult för Mary Kay på min lediga tid.

Var kommer du senast ifrån?
Avslutade precis min tjänst på 1 år som maskinoperatör på Hordagruppen där de tillverkar gummiartiklar främst till bilindustrin. Har tidigare pluggat här på Campus Värnamo på Butikschefsprogrammet med inriktning företagsekonomi där jag tog min examen 2017. Därefter har jag jobbat både som säljare och vice butikschef inom detaljhandeln.

Vad ska du jobba med på Campus Värnamo?
Jag ska vikariera för Lina som jobbar som ekonomiadministratör men i denna tjänst ska jag även jobba som utbildningsadministratör. Detta blir något helt nytt för min del men det ska bli roligt att ta sig an denna utmaning.

Vilka mål har du framför dig och hur relaterar du dem till Campus Värnamo?
Mina mål är att utvecklas både karriärmässigt men även som människa och det tror jag definitivt att jag kommer göra här på Campus Värnamo. Det är ett väldigt trevligt och tillmötesgående gäng här där alla hjälps åt för att lyckas.

Vilken är din upplevelse av Campus Värnamo och Gummifabriken?
Det verkar vara en väldigt trevlig plats att jobba på, både fina och fräscha lokaler med mycket liv i huset. Stämningen och atmosfären här är väldigt god vilket gör att trivselfaktorn ökar stort.