Instagram logotyp
Visa sidor för...

NYHET:

2016-08-23

Välkommen Malin!

Malin Ekman är nyanställd huvudlärare för yrkeshögskoleutbildningen Integrationspedagog.

Hej och välkommen Malin, vem är du?
- Jag heter Malin Ekman och började arbeta här på Campus den 1 juli. Jag är en inflyttad norrlänning som inte är så tystlåten och gillar att sjunga, är gift och har tre barn och hund.

Var kommer du senast ifrån?
- Jag är legitimerad gymnasielärare i samhällskunskap och historia och har erfarenhet av att undervisa både på högstadiet och gymnasiet under många år. Nu senast har jag arbetat på Vuxenutbildningen i Värnamo.

Hur kommer det sig att du hamnade i Värnamo och varför blev det huvudlärare för integrationspedagog?
- Att familjen hamnade i Värnamo berodde på min mans arbete och vi har från första början trivts bra här. Smålänningarna är ett trevligt släkte!

- Jag har i mitt arbete mött många människor med olika bakgrund genom åren och det har berikat mig. Att då arbeta med en utbildning som väver in min erfarenhet som lärare med mitt intresse för integrationsfrågor passar mig perfekt!

Vilka mål har du framför dig och hur relaterar du dem till Campus Värnamo?
- Det känns spännande och utmanande att få vara med och forma en ny utbildning som motsvarar de förväntningar och behov som finns ute i vårt samhälle kring integrationsfrågor.

Vilken är din upplevelse av Campus Värnamo och Gummifabriken?
- Det är en härlig stämning bland personalen på Campus Värnamo och Gummifabriken är en spännande arbetsplats i ständig utveckling.