Instagram logotyp
Visa sidor för...

NYHET:

2017-09-07

Välkomna Hanna, Lina och Martin!

Hanna, Lina och Martin

Hanna Hartikainen, Lina Mattsson och Martin Elvin är nyanställda på Campus Värnamo

Hej! Vilka är ni och vad ska ni jobba med på Campus Värnamo?

Hanna, studentcoach:

- Jag är en tjej som är uppväxt i Bor men har nu flyttat till Hillerstorp. Där bor jag ute på landet med min sambo och lite djur. Jag umgås gärna och ofta med min familj, att få ha de nära är prio för mig. Musik är även viktigt, jag spelar inte något instrument men sjunger gärna. De senaste 3 åren har jag studerat på högskola till studie- och yrkesvägledare och blev klar nu den 2 juni.

- Jag kommer jobba som studentcoach men nu i början också som utbildningsledare. Att ha SYV utbildningen i ryggen ser jag som något jag kan ha nytta av i min nya roll som studentcoach och ser nu framemot att träffa alla studenter.

- Campus Värnamo är en bra och varm arbetsplats så det känns underbart att få komma till ett jobb där man längtar att gå till jobbet.

Lina, ekonomiassistent:

– Jag är en glad tjej som bor på landet utanför Bor tillsammans med man och två barn. Jag är född och uppvuxen i Gnosjö. På min fritid är det familjen som gäller men även att träna och umgås med vänner.

- Jag avslutade nyligen en längre anställning på ett större företag i Reftele. Där började jag arbeta som Receptionist men bytte sedan tjänst till Marknadskommunikationskoordinator.

- I augusti började jag arbeta som Ekonomiadministratör på Campus Värnamo. Jag ser fram emot att lära mig mycket då ekonomi är ett relativt nytt spår för mig. Mitt mål är att ha ett varierande och utvecklande arbete och det tror jag att tjänsten som Ekonomiadministratör kommer att erbjuda.

- Jag har fått ett mycket bra välkomnande på Campus Värnamo, det verkar vara ett härligt gäng som arbetar här. Att få vara med när de sista bitarna faller på plats i Gummifabriken är spännande, det kommer att bli ett stort lyft för Värnamo när det står klart.

Martin, huvudlärare:

- Jag är en civilingenjör som närmast kommer ifrån skolan, där jag varit matematik-, NO- och tekniklärare. På min fritid spelar jag gärna gitarr och är ledare i Värnamo Atletklubb.

- I mitt nya uppdrag som huvudlärare på Webbutvecklare .NET får jag kombinera mina intressen inom programmering och utbildning. Campus Värnamo är ett spännande lärcenter och jag har fått ett varmt mottagande av kunniga och ambitiösa medarbetare. Nu ser jag fram emot att vara med och driva en utbildning i framkant som anpassas väl till branschens rekryteringsbehov.