Instagram logotyp
Visa sidor för...

NYHET:

2017-09-26

Välkomna Tore och Henrik!

Tore Ekblad och Henrik Rosenqvist är nyanställda på Campus Värnamo

Hej! Vilka är ni och vad ska ni jobba med på Campus Värnamo?

Henrik, marknadskommunikatör:

Jag heter Henrik Rosenqvist och jag började som marknadskommunikatör den 1 september.

Jag bor i Värnamo med fru och två barn. Jag kommer närmast från en längre anställning på Hallpressen där jag de senaste fyra åren jobbat centralt i Jönköping som produktionschef på annons- och reklamavdelningen och före det på Värnamo Nyheter. Tidigare har jag varit på reklambyrå och en del andra företag inom den grafiska branschen.

På fritiden är det fullt upp med barnens aktiviteter, hinna träna lite själv och vi gillar också att resa, både kort och långt, gärna till storstäder men även sol och bad lockar.

Jag ser mycket fram emot att arbeta på Campus Värnamo med alla trevliga kollegor och studenter och lära mig en ny bransch och samtidigt ha nytta av vad jag lärt mig på mina tidigare anställningar.

Tore, projektledare/huvudlärare Verktygsmakare:

Jag heter Tore Ekblad och jag började 1 september som huvudlärare för2017-09-26 verktygsmakare utbildning och projektledare för ”Partnerskap för ökad konkurrenskraft”. Jag bor i Tråvad men bor i Värnamo på veckorna. Jag är sambo med tre barn och två barnbarn. Jag har tidigare arbetat på Talent Plastics i Bredaryd som Produktionschef. Jag har även jobbat i däckbranschen i 27 år som arbetande förman, produktionschef och fabrikschef.

På min fritid hjälper jag IFK Värnamos ungdomar med målvaktsträning och att träna själv.

Helgerna tillbringar jag med min sambo i Tråvad eller vårat hus på västkusten. Barn och barnbarnen finns också med i alla lägen och vi hälsar på dem så ofta vi kan.

Jag ser verkligen fram emot att få jobba med företagen genom Campus Värnamo, träffa nya medarbetare och lära mig en ny arbetsplats samt få använda mina tidigare erfarenhet från olika branscher.