Instagram logotyp
Visa sidor för...

NYHET:

2013-11-13

Vi hälsar Irene Hallman välkommen till Campus Värnamo!


Campus Värnamo hälsar vår nya medarbetare Irene Hallman välkommen! Irene kommer att arbeta som utbildningsledare på Campus Värnamo och Gummifabriken.

Hej!

Jag är en boråsare i exil som tycker om utmaningar. Jag har ett förflutet inom skolvärlden bl.a. som administratör på Högskolan i Borås och på Komvux. Jag har också arbetat på Försäkringskassan som utredare av insatser för personer med funktionsnedsättning. Överhuvudtaget har jag arbetat med människor i olika sammanhang. Att jobba nära andra människor och ta del av med- och motgångar är intressant och ger kunskaper för livet.

Det är både spännande och lärorikt att arbeta tillsammans med studenter. I tidigare arbete märkte jag att studenternas drivkraft och krav gör att jag personligen utvecklades, lärde mig nya saker hela tiden och ställdes mot spännande utmaningar. Jag tycker att det är roligt att arbeta tillsammans med studenter och den stora fördelen med Campus Värnamo är just närheten till dem.

Det var kärleken till en smålänning och intresset för Campus Värnamos verksamhet och Gummifabriken som lockade mig hit. Att få vara delaktig i att bygga vidare på en verksamhet som Campus Värnamo och Gummifabriken är inte bara utmanande utan också väldigt inspirerande. Möjligheterna är stora och därför är det en självklarhet att jag redan trivs så bra.

Vänligen
Den nyfikna, nyinflyttade boråsaren
Irene Hallman