Kostnadsfri utbildning under Coronakrisen

Symbolfoto i förstoring över ett virus.

Campus Värnamo, i samarbete med Business Gnosjöregionen AB och Region Jönköpings län, fortsätter under hösten 2020 att kostnadsfritt erbjuda kompetenshöjande aktiviteter till företagen i Jönköpings län.

Kostnadsfria utbildningar

Utbilda dig när du vill.

Aktuella utbildningar

 • nov 16
  Två kvinnor står framför en LEAN-tavla där de skriver och uppdaterar informationen på tavlan. LEAN - kurs inom Produktionsutveckling Välkommen till LEAN-kursen som ger kunskaper om och förståelse för hur LEAN produktion kan användas. En kurs inom yrkeshögskoleutbildningen Produktionsutveckling som genomförs i Värnamo/online med start den 16 november. Anmäl dig idag, dock senast 2 november.
 • nov 16
  Två kvinnor står och tittar ner i en iPad ute i en industrilokal. Verktygskunskap 3 - kurs inom Verktygsteknik Välkommen till kursen Verktygskunskap 3 som ger kunskaper i efterbearbetning och underhåll av verktyg. En kurs inom yrkeshögskoleutbildningen Verktygsteknik som genomförs i Växjö med start den 16 november. Anmäl dig idag, dock senast andra november.
 • jan 20
  Ledarskap för första linjens ledare Välkommen till Ledarskap för första linjens ledare, en utbildning för dig i industrin som behöver din första ledarskapsutbildning. Utbildningen genomförs i online den 20 januari, 10 februari, 3 mars och 24 mars. Anmäl dig idag, dock senast 13 januari.
 • jan 20
  Fyra glada kvinnor poserar i arbetskläder inne i en industri. Ledarskap - kurs inom Produktionsutveckling Välkommen till Ledarskapskursen som ger kunskap att hantera olika situationer och människor i relation till företagets organisation och mål. En kurs inom yrkeshögskoleutbildningen Produktionsutveckling som genomförs i Värnamo, Jönköping och online med start den 20 januari 2021. Anmäl dig idag, dock senast 21 december.
 • mar 05
  Förbättringsarbete i fokus, fortsättningskurs Välkommen till Förbättringsarbete i fokus en fortsättningskurs för dig som arbetar som förbättringsledare eller motsvarande. Utbildningen genomförs i online den 5 mars. Anmäl dig idag.
 • mar 05
  Produktionsutveckling 1 - kurs inom Produktionsutveckling Välkommen till Produktionsutveckling 1 som ger kunskaper och förståelse för produktion. En kurs inom yrkeshögskoleutbildningen Produktionsutveckling som genomförs i Värnamo/ Jönköping/ alternativt online p.g.a coronarestriktioner med start den 5 mars.
  Anmäl dig idag, dock senast 12 februari.
 • mar 09
  Handledarutbildning Välkommen till Handledarutbildning för dig som tar emot studenter eller introducerar nyanställda. Utbildningen genomförs digitalt via Zoom den 9 mars eller den 24 mars. Anmäl dig idag.

Frågor besvaras av

Välkommen med utbildningsbehov och dina frågor.

Niclas Stensson

Niclas Stensson
Utvecklingsstrateg
Kompetensutveckling för näringslivet

Skriv ut sidan