Introduktion till digitalisering och AI

01 mars 2023 - 31 mars 2023 8:00 - 23:30 Hos dig när det passar

Välkommen till en introduktion i digitalisering och AI, en utbildning för dig som vill lära vad digitalisering, AI och maskininlärning är samt vad det betyder för ditt företag. Utbildningen genomförs på ditt företag när det passar dig och dina kollegor och är en del av ESF-projektet React-EU Kompetensutveckling Småland. Anmäl dig idag, dock senast 20 mars för att hinna göra klart utbildningen.

Syfte

Syftar till att ge dig en introduktion till digitalisering och AI, att lära om vad digitalisering, AI och maskininlärning är, samt vad det betyder för ditt arbete och ditt företag.

Målgrupp

Tekniker, produktionsledare, produktionsutvecklare, ledare och chefer samt andra intresserade av digitalisering och AI från företag i projektet React-EU Kompetensutveckling Småland.

Datum och plats

Genomförs på ditt företag när det passar dig och dina kollegor genom att se filmerna samt genomföra diskussionsuppgifter och övningar senast 31 mars.

Information hur du får tillgång till filmerna får du i bokningsbekräftelsen som vi skickar till e-postadressen du anger vid anmälan.

Anmälan

Anmäl dig idag, dock senast 20 mars för att du ska hinna genomföra utbildningen.
Bindande anmälan.

Mer information om utbildningen

Utbildningen består av två filmer som även innehåller diskussionsfrågor och övningar. Pausa filmen när frågor och övningar dyker upp i filmen och gör dem uppgifterna i din och dina kollegors takt.

Film 1 - Introduktion till digitalisering och AI

En film för dig som vill inspireras och lära om vad digitalisering är och innebär för ditt företag. Innehåller diskussionsfrågor och övning som rör var ditt företag befinner sig på digitaliseringstrappan.

Film 2 - Vad är AI och maskininlärning?

En film för dig som vill inspireras och lära om vad AI och maskininlärning är samt vad det innebär för ditt företag. Innehåller diskussionsfrågor och övningar.

Genom att anmäla dig i anmälningsformuläret ovan får du tillgång till filmerna.

Inga speciella förkunskaper.

Vi rekommenderar att ni är 4-8 personer som ser och diskuterar filmerna tillsammans för att få ett bra utbyte. Du väljer det antal deltagare som du tycker är lämpligt för just din grupp och ditt företag.

Föreläsare i filmerna är:

Sandra Mattsson, forskare på Rise.

Sandra forskar inom Människa-Automation interaktion och digitalisering med fokus på att stötta operatörer i komplexa miljöer.

Tomas Olsson, forskare och mjukvaruutvecklare på Rise.

Tomas forskningsintressen är tillämpad statistisk maskininlärning.

Kostnadsfritt för företag i projektet React-EU Kompetensutveckling Småland

Vi tillämpar No Show-avgift vid utebliven bekräftelse på närvaro. Denna avgift är 500 kronor exklusive moms

Logotype för Europeiska socialfonden som visar att utbildningen finansieras av Europeiska socialfonden.

Frågor besvaras av

Hanna Gran

Hanna Gran
Ekonomi- och utbildningsadministratör
Kompetensutveckling Småland

Skriv ut sidan