Vi söker administratör/receptionist!

Bild från Gummifabriken.

Campus Värnamo söker administratör/receptionist!

Vill du vara spindeln i nätet?

Campus Värnamo har som sitt huvudsakliga uppdrag att anordna eftergymnasiala utbildningar. I nära samarbete med näringslivet, den offentliga sektorn och högskolan utvecklar vi kurser och utbildningar som håller hög kvalitet och är skräddarsydda för det regionala arbetslivets behov.

Verksamheten är indelad i fyra verksamhetsområden: Utbildning, Kompetensakademin, Näringslivssamverkan och Teknikcenter.

Campus Värnamo vill nu anställa en administratör/receptionist till ett team och en arbetsplats med hög drivkraft och stort hjärta. Tjänsten är ett vikariat med möjlighet till en eventuell förlängning.

Arbetsuppgifter

I arbetsuppgifterna ingår att ge stöd och service åt både studerande och personal. Du kommer till exempel att arbeta med:

  • Utbildningsadministration
  • Tentamenshantering
  • Hantering av in- och utgående post
  • Bemanning av receptionen och därtill hörande arbetsuppgifter
  • Hantering av mötesbokningar, värdskap
  • Support vid digitala möten

Kvalifikationer

Vi söker dig som har erfarenhet av arbete i servicesektorn. Erfarenhet av utbildningsverksamhet och/eller relevant eftergymnasial utbildning är meriterande. Som receptionist är du verksamhetens ansikte utåt och kommer i kontakt med verksamhetens alla målgrupper dagligen. Det kräver att du är serviceinriktad, tålmodig och tillmötesgående. De administrativa arbetsuppgifterna kräver att du är strukturerad, noggrann och kan lära dig arbeta i olika digitala system. Du talar och skriver svenska flytande och har goda kunskaper i Office-paketet.

Som person är du ansvarsfull, driven, har god samarbetsförmåga och är lösningsfokuserad. Du är positiv, lyhörd, flexibel och tjänstvillig.

Som bedömningsgrund kommer vikt att läggas vid personlig lämplighet.

Villkor

Vi tillämpar löpande rekrytering. Tillträde snarast. Övriga upplysningar kring tjänsten får du av Enikö Olsson, Campuschef, 0370-37 78 77 eller eniko.olsson@varnamo.se

Ansökan skickar du senast 2023-07-31 via Värnamo kommuns hemsida.

I Värnamo kommun annonseras alla tillsvidareanställningar på heltid. Om du i stället önskar deltid och verksamheten kan tillgodose en lägre sysselsättningsgrad är det givetvis en möjlighet.
Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänstetillsättning.

Skriv ut sidan