Vi söker en lärare i 3D-teknik

Var med och forma framtidens 3D-tekniker till den regionala/lokala industrin!

Campus Värnamo har som sitt huvudsakliga uppdrag att anordna eftergymnasiala utbildningar. I nära samarbete med näringslivet, den offentliga sektorn och högskolan utvecklar vi kurser och utbildningar som håller hög kvalitet och är skräddarsydda för det regionala arbetslivets behov.

Utbildningsprogrammet 3D-teknik är en tvåårig högskoleutbildning med fokus på praktisk tillämpning inom produktutveckling och konstruktion. Utbildningen är ett samarbete mellan Campus Värnamo och Tekniska Högskolan i Jönköping (JTH).
Läs mer om utbildningen på Jönköping Universitys hemsida.

Nu söker vi en lärare till utbildningen med placeringsort Värnamo, men med möjlighet för vissa uppdrag även i Jönköping på JTH.

Arbetsuppgifter

  • Genomföra föreläsningar, seminarier, övningar eller laborationer
  • Genomföra tentamen och tillhörande kursadministration
  • Utvärdera och vidareutveckla kurser
  • Planera och genomföra studiebesök
  • Handledning av studentarbeten

Kvalifikationer

Du har helst några års erfarenhet antingen som lärare/konsult eller praktisk erfarenhet från industrin.

Vi ser gärna att du har minst en 3-årig ingenjörsutbildning, exempelvis i maskinteknik, produktionsteknik, produktutveckling eller motsvarande. Det är meriterande med undervisningserfarenhet av tekniska kurser. Du talar och skriver svenska utan hinder.

Som person är du positiv och tycker om att arbeta med människor. Du är strukturerad, ansvarsfull och drivs av utmaningar. Du har ett pedagogiskt sinne och en välutvecklad kommunikativ förmåga.

Villkor

Tjänsten är en tillsvidareanställning.

Tillträde enligt överenskommelse. Övriga upplysningar kring tjänsten får du av Enikö Olsson, campuschef, eniko.olsson@varnamo.se, Telefon: 0370-377877.

Ansökan skickar du senast 2022-09-26 via Värnamo kommuns hemsida.

Rekrytering sker löpande.

Skriv ut sidan