Vi söker huvudlärare inom produktionsutveckling

Var med och utveckla framtidens industri! Nu söker vi en ny medarbetare som ska arbeta med yrkeshögskoleutbildningen Produktionsutveckling. Tjänsten är en tillsvidareanställning. Här kan du läsa mer om tjänsten och hur du lämnar in din ansökan.

Campus Värnamo har som sitt huvudsakliga uppdrag att anordna eftergymnasiala utbildningar. I nära samarbete med näringslivet, den offentliga sektorn och högskolan utvecklar vi kurser och utbildningar som håller hög kvalitet och är skräddarsydda för det regionala arbetslivets behov.

Nu söker vi en ny medarbetare som ska arbeta med yrkeshögskoleutbildningen Produktionsutveckling. Tjänsten är en tillsvidareanställning.

Huvudlärare 100 %

Den utannonserade tjänsten innehåller mycket kontakt med studenter, lärare/konsulter och arbetsgivare inom aktuell bransch.

Arbetsuppgifter:

  • Medverka i planering, genomförande och vidareutveckling av utbildningen
  • Skapa upplägg och material till aktuella kurser
  • Ansvara för genomförande, examination och vidareutveckling av några i utbildningen ingående kurser
  • Ansvara för planering, genomförande och examination av Lärande i arbete och Examensarbete
  • Hålla i utbildningens ”röda tråd”
  • Vara bollplank åt konsulter som är delaktiga i utbildningens genomförande
  • Ansvara för fortsatt god samverkan och anskaffning av nya kontakter med arbetsgivare inom branschen

Då arbetet innebär mycket kontakt med både studenter och arbetsgivare kräver det en tålmodig, flexibel och serviceinriktad person. Som huvudlärare förväntas du ha stort intresse inom branschens utvecklingsfrågor.

Vi söker dig som har arbetslivserfarenhet från branschen och relevant utbildning. Du talar och skriver svenska flytande. Erfarenhet av arbete inom utbildningsverksamhet är meriterande. Goda ledaregenskaper och ett pedagogiskt sinne är ett måste.

Som person är du ansvarsfull, positiv och drivs av utmaningar. Du är självständig, strukturerad och har lätt för att samarbeta. Du är en lyhörd och trovärdig relationsbyggare som får saker att hända! Du uppskattar det personliga mötet och har en välutvecklad kommunikativ förmåga. Du drivs av att se andra utvecklas.

Tillträde enligt överenskommelse. Övriga upplysningar kring tjänsten får du av Enikö Olsson, campuschef, 0370-37 78 77 eller eniko.olsson@varnamo.se.

Ansökan skickar du senast 2023-08-06. Du söker tjänsten via Värnamo kommuns sida Lediga jobb.

Skriv ut sidan